Ileana Lazariuc, schimbare de look după divorțul de Ion Ion Țiriac. Cum a apărut vedeta. Toată lumea a felicitat-o

bogdan 14.10.2019, 12:47
Ileana Lazariuc, schimbare de look după divorțul de Ion Ion Țiriac. Cum a apărut vedeta. Toată lumea a felicitat-o

Vestea divorțului dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, după o căsnicie de aproximativ zece ani, a luat prin surprindere pe toată lumea! După ce s-a aflat că ea și fiul lui Ion Țiriac nu mai formează un cuplu, Ileana a mai bifat o schimbare. De această dată, ea a ales să-și schimbe radical look-ul, iar podoapa ei capilară a trecut printr-o transformare radicală.

Ileana Lazariuc, schimbare de look după divorțul de Ion Ion Țiriac

Ileana Lazariuc a dat startul unor schimbări pe toate planurile! Dacă, pe plan personal, ea și Ion Ion Țiriac au decis să divorțeze, în urmă cu doi ani, acum a venit timpul ca frumoasa vedetă să-și facă o schimbare și în ceea ce privește imaginea fizică.

Astfel, fiica solistei Anastasia Lazariuc s-a dat pe mâna hairstylistului, renunțânt la lungimea lungă a podoabei sale capilare.

La fel de frumoasă, dar cu părul mai scurt, vedeta le-a arătat noua imagine fanilor săi, fiind îndelung felicitată de aceștia. “Și în sfârșit pot spune: păr scurt, nu-mi pasă”, este mesajul care însoțește fotografia postată de vedetă.

Ileana Lazariuc le-a arătat noul look fanilor
Ileana Lazariuc le-a arătat noul look fanilor

“Superbă!”, a comentat Geanina Ilieș, noua prezentatoare a sezonului 2 Gospodar Fără Pereche de la PRO TV, la poza vedetei.

“Strălucitoare!”, i-a mai scris cineva.

Ileana Lazariuc obișnuia să-și poarte părul lung. Schimbare de look după divorțul de Ion Ion Țiriac
Ileana Lazariuc obișnuia să-și poarte părul lung

“Frumusețea ta naturală trebuie arătată mai des la tv și în tot ceea ce faci ești prea frumoasă și naturală să nu te vedem mai des”, a fost mesajul unei alte fane.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, divorț după 10 ani de mariaj

Mariajul care dura de zece ani dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-a încheiat în 2017. Cei doi au păstrat cu mare discreție schimbările din viața lor și au ales recent să confirme separarea.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, divorț după un mariaj de 10 ani. Ei s-au despărțit în 2017
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, divorț după un mariaj de 10 ani

“Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!“, a scris Țiriac junior pe contul său de Instagram.

În presă au apărut zvonuri că fiul lui Țiriac ar fi înlocuit-o deja pe Ileana, iar acum s-ar iubi cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

Urmăriți Impact.ro și pe