Fiul lui Ion Țiriac, planuri de nuntă la 3 ani de la divorțul de Ileana Lazariuc. „Se iubesc foarte mult”. Cine este femeia care l-a cucerit

Madlen Moraru 27.05.2020, 19:14
Fiul lui Ion Țiriac, planuri de nuntă la 3 ani de la divorțul de Ileana Lazariuc. „Se iubesc foarte mult”. Cine este femeia care l-a cucerit

Fiul lui Ion Țiriac iubește din nou și are chiar planuri de nuntă, după ce el și fiica Anastasiei Lazariuc au divorțat. De asemenea, se împlinesc aproape trei ani de la momentul în care au semnat actele ce le-au oficializat finalul de mariaj.

Fiul lui Ion Țiriac, planuri de nuntă la 3 ani de la divorțul de Ileana Lazariuc: „Se iubesc foarte mult”

Ion Ion Țiriac are chiar planuri să își oficializeze noua relație. El și noua iubită ar urma să ajungă în fața altarului, atunci când contextul o va permite. De asemenea, sursele au confirmat pentru Impact.ro faptul că fiul omului de afaceri pare să își fi refăcut viața. Mai mult, la rândul ei, fiica artistei Anastasia Lazariuc a suferit foarte mult când căsnicia ei s-a încheiat. Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Ţiriac au marcat divorțul după o relație de 17 ani și i-au șocat pe cei din public. Aceștia au împreună un copil și se pare că acesta a rămas în grija mamei sale.

Fiul lui Ion Țiriac, planuri de nuntă la 3 ani de la divorțul de Ileana Lazariuc. Se iubesc foarte mult. Cine este femeia care l-a cucerit
Fiul lui Ion Țiriac și tenismena Sorana Cârstea au o relație de peste doi ani

De o perioadă, chiar și-n contextul pandemiei resimțite în momentul actual și-n România, fiul lui Ion Țiriac se simte mai apropiat ca oricând de noua lui iubită. Mai exact, este vorba despre nimeni alta decât tenismena Sorana Cârstea. Despre relația celor doi mai este cunoscut și că se remarcă printr-o diferență de vârstă. Între cei doi îndrăgostiți există o astfel de situație, sportiva fiind cu 13 ani mai tânără.

Cine este femeia care l-a cucerit?

Fiul miliardarului nu doar că și-a refăcut viața alături de Sorana Cârstea, dar cei doi au planuri serioase de viitor. Își doresc să își unească destinele, iar în acest sens Ion Ion Țiriac a făcut pasul cel mare și i-a dăruit jucătoarei de tenis inelul de logodnă. Relația dintre ei a debutat în urmă cu doi ani, iar ei se iubesc foarte mult.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au transmis surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe