Cine este fostul iubit al Soranei Cîrstea. Despărțirea dintre cei doi a fost una extrem de dureroasă

Marian Cărăvan / 23.07.2020, 15:21

Sorana Cîrstea are acum o relație oficială cu Ion Alexandru Țiriac. Frumoasa tenismenă s-a logodit în urmă cu câteva luni cu fiul cel mare al lui Ion Țiriac. Una dintre cele mai populare jucătoare din circuitul WTA s-a iubit la un moment dat cu un sportiv, iar relația frumoasă a durat trei ani. Despărțirea a fost însă dureroasă.

Cine este fostul iubit al Soranei Cîrstea

Până să oficializeze relația cu fiul lui Ion Țiriac, Sorana s-a iubit cu un sportiv columbian. Au fost trei ani de poveste, între doi reprezentanți ai aceluiași sport, tenisul. Sorana Cîrstea și Santiago Giraldo au format un cuplu timp de trei ani, între 2014 și 2017. Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, cu multe călătorii făcute împreună și publicate pe conturile lor de Instagram. Despărțirea a fost însă dureroasă și a picat într-un moment prost pentru columbian, cel care cocheta cu retragerea din sport și chiar a luat o pauză pentru a se recupera.

Născut pe 27 noiembrie 1987, la Pereira, în Columbia, Santiago Giraldo a ocupat cel mai bun loc în clasamentul ATP în septembrie 2014, în anul în care începuse idila cu Sorana Cîrstea. Pe locul 28 se situa atunci columbianul. De-a lungul carierei, a disputat două finale ATP la simplu (Santiago 2011 și Barcelona 2014) și una la dublu (Gstaad 2012). A câștigat opt titluri challenger și a avut patru finale jucate, iar câștigurile sale financiare se situează undeva la 4 milioane de dolari.

Despărțirea dintre Sorana Cîrstea și Santiago Giraldo a fost dureroasă

Era o zi de toamnă, în 2017, când despărțirea dureroasă a fost făcută public.

„Luni, 18 septembrie 2017, Santiago Giraldo s-a trezit la 9:30 într-o cameră de hotel din Bogota și pentru prima dată s-a descoperit fără planuri, fără obligații, fără iubită. Dar foarte sigur pe decizia de a renunța să joace tenis pe termen indefinit”.

Așa începea textul lui Juan Diego Ramirez pe site-ul ATP, dedicat sportivului columbian. Nu era greu de intuit că iubita absentă era chiar Sorana Cîrstea. După trei ani cu povești frumoase între cei doi sportivi.

Columbianul pare a fi descoperit totuși o nouă filosofie de viață, mai ales după cele șase luni petrecute departe de sport. A început să călătorească și și-a descoperit apoi talentul oratoric.

„Oprește-te, caută timp pentru tine, regăsește pasiunea pentru lucrurile mici și vei simți un impuls nou și un nou scop în viață”, e una dintre frazele din discursul lui Santiago Giraldo, fostul iubit al Soranei Cîrstea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI