Gestul făcut de Kate Middleton în memoria prințesei Diana. Detaliul observat la procesiunea reginei Elisabeta

Badea Violeta 15.09.2022, 07:36
Gestul făcut de Kate Middleton în memoria prințesei Diana. Detaliul observat la procesiunea reginei Elisabeta

Nu de puține ori, Kate Middleton a fost asemănată cu regretata Prințesă Diana, mama soțului ei, Prințul William. Şi asta datorită ţinutelor pe care le-a purtat la diferite evenimente. Acum, partenera lui William a făcut din nou senzație în presa internațională, după ce jurnaliștii au remarcat bijuteriile pe care le-a ales Prințesa de Wales. Admiratorii lui Lady Di s-au bucurat nespus când au văzut-o.

Kate Middleton, apariție de zile mari la procesiunile din Londra. A fost asemănată cu Prințesa Diana

Kate Middleton i-a adus tribut soacrei sale, Prințesa Diana, purtând cerceii acesteia la procesiunea de miercuri, 14 septembrie, a Reginei. Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a ales să poarte cerceii cu perle care i-au fost dăruiți Dianei înainte de nunta acesteia cu prințul Charles, în anul 1981.

Superbele bijuterii, confecționate de Collingwood, marchează o predare-primire emoționantă de la vechea Prințesă de Wales la cea actuală. Lady Di a îndrăgit foarte mult acești cercei. Ea i-a purtat și în timpul turneelor regale din Australia, Canada și Italia.

Cerceii au un știft de diamant rotund, de care este suspendat un alt diamant rotund și un capac de clopot cu alte trei rânduri de diamante mici. Capacele clopotului conțin fiecare câte o picătură de perlă.

Diana a început să poarte cerceii înainte de a fi prințesă de Wales. Aceștia au fost un cadou de la Collingwood, o firmă de bijuterii care era una dintre favoritele familiei Spencer. Ea i-a purtat în mai multe ocazii de-a lungul căsătoriei sale.

Citește și Ținutele interzise cu care prințesa Diana s-a afișat de-a lungul timpului. A încălcat protocolul Casei Regale de nenumărate ori. GALERIE FOTO!

Kate Middleton si Diana
Kate Middleton si Printesa Diana

Kate Middleton, numită Prințesă de Wales

Miercuri, pe data de 14 septembrie, Kate Middleton, care a fost numită Prințesă de Wales de către Regele Charles al III-lea, atunci când a fost declarat rege sâmbătă, 10 septembrie, a purtat cerceii, ca un gest drăguț față de soacra ei.

De altfel, partenera lui William a purtat cerceii de mai multe ori, inclusiv în portretul său oficial lansat pentru a marca cea de-a 40-a aniversare la începutul acestui an.

Ea i-a asortat cu o broșă de perle care aparțin reginei. Collingwood i-a împrumutat, de asemenea, bijuterii Dianei în timpul perioadei de logodnă, inclusiv un colier elaborat cu diamante și cercei asortați, pe care aceasta i-a purtat pentru o sesiune de portrete cu Lord Snowdon.

Se pare că firma ar fi vrut să îi ofere colierul și cerceii Dianei drept cadou de nuntă, dar au fost avertizați de palat că acest cadou ar fi fost prea extravagant. În schimb, au fost dăruiți cerceii cu diamante și perle.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...