Ținutele interzise cu care prințesa Diana s-a afișat de-a lungul timpului. A încălcat protocolul Casei Regale de nenumărate ori. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 14.09.2022, 08:19

Englezii își iau adio de la cel mai longeviv monarh al Regatului Unit. În această perioadă, mulți au comparat reacția publică și evenimentele organizate în ultimele zile cu scenele petrecute acum aproape trei decenii, după moartea „Prințesei inimilor”, fosta soție a actualului rege, mama viitorului suveran, o rebelă care nu s-a temut să încalce de nenumărate ori protocolul Casei Regale. În galeria foto de mai jos am adunat doar câteva imagini cu ținutele interzise cu care Prințesa Diana s-a afișat de-a lungul timpului.

Prințesa Diana a încălcat de nenumărate ori protocolul Casei Regale

Flori, omagii și o țară întreagă în lacrimi. Sunt imaginile cu care ne-am obișnuit deja din Marea Britanie. Poporul este în doliu, plânge moartea celui mai longeviv, dar și celui mai iubit monarh din istoria Regatului Unit. Mulți își amintesc în aceste zile de scenele asemănătoare ce se petreceau pe străzile din Londra acum aproape trei decenii, după moartea fulgerătoare și tragică a Prințesei Diana – fosta soție a Regelui Charles al III-lea și mama viitorului suveran, Prințul William.

Cunoscută ca „Prințesa inimilor”, s-a bucurat de o popularitate uriașă în rândul oamenilor, pentru implicarea în numeroase organizații caritabile, firea blândă și apropiată de oameni, dragostea pentru copii. A născut doi băieți pe care i-a iubit cu toată ființa și a încercat să reziste într-un mariaj nefericit, măcinată de infidelitatea soțului său. În cele din urmă, a luat o decizie controversată, de neconceput pentru Famlia Regală, divorțând de Charles.

Dar nu a fost singurul său act de rebeliune. Știm deja foarte bine că toți membrii Familiei Regale, în special femeile, trebuie să urmeze un set strict de reguli în ceea ce privește alegerile vestimentare – de la haine, accesorii, până la oja folosită la manichură.

Ținutele interzise cu care prințesa Diana s-a afișat de-a lungul timpului. A încălcat protocolul Casei Regale de nenumărate ori. GALERIE FOTO
Printesa Diana

În galeria foto de mai sus, am strâns câteva imagini cu ținutele interzise cu care prințesa Diana s-a afișat de-a lungul timpului, încălcând protocolul Casei Regale.

Ținutele „scandaloase”

Diana a fost prima prințesă a Regatului Unit care a „îndrăznit” să poarte fuste deasupra genunchilor, rochii decoltate și ținute care îi puneau în evidență silueta impecabilă.

De la eleganță absolută, la haine sport. Mama Prințului William a fost văzută în nenumărate rânduri îmbărcată în ținute lejere, sport, prefera sacourile supradimensionate și jachetele varsity – elemente ce au redevenit populare în anul 2021.

Un moment ce a intrat în istorie a fost acela în care a fost fotografiată părăsind Chelsea Harbour Club, Londra, în noiembrie 1995, purtând un hanorac și pantaloni scurți mulați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...