Gestul făcut de Banca Transilvania în urmă cu o lună. Mulți români vor rămâne impresionați când vor afla

Emanuela Pană 21.04.2022, 13:15
Gestul făcut de Banca Transilvania în urmă cu o lună. Mulți români vor rămâne impresionați când vor afla

Banca Transilvania a anunțat de curând că va face un gest ieșit din comun, care îi va surprinde pe mulți români. Acțiunea băncii ii vizează pe refugiații din Ucraina și este realizată în parteneriat cu eMag, Mobexpert și Mastercard. „Lecția solidarității ne-a demonstrat tuturor în aceste zile, că (…) România poate fi un adevărat sprijin“. Află mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Gestul făcut de Banca Transilvania acum o lună

Banca transilvania a decis, în urmă cu o lună, să doneze, în parteneriat cu eMag, Mobexpert și Mastercard, produse în valoare totală de 1,1 milioane de lei. De donație vor beneficia refugiații din Ucraina, țară aflată în a 57-a zi de război, care se află acum pe teritoriul țării noastre, în încercarea de a se salva din calea conflictului sângeros dus de Rusia în țara pro-europeană.

Banca Transilvania, împreună cu toți giganții menționați mai sus, va contribui la bunăstarea refugiaților ucraineni prin intermediul unor produse extrem de utile, precum: lenjerii de pat, saltele, pături, produse destinate igienei personale, baterii externe, lanterne, lăzi frigorifice, etc.

Produsele vor ajunge la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru o mai bună gestionare a cazurilor ce necesită atenție sporită.

Gestul de omenie întreprins de Banca Transilvania, eMag, Mobexpert și Mastercard a fost lăudat de șeful DSU, Raed Arafat.

„Lecția solidarității ne-a demonstrat tuturor în aceste zile, că împreună, prin eforturi susținute și integrate, România poate fi un adevărat sprijin pentru toți cei care sunt victime directe ale conflictului militar izbucnit de mai bine de două săptămâni în Ucraina.

Prin comunicarea permanentă care există între instituțiile guvernamentale și societatea civilă, acțiunile de sprijin derulate conduc negreșit la continuarea procesului de coordonare integrată a tuturor eforturilor și ajutoarelor provenite din partea societății civile în scopul eficientizării întregului mecanism de sprijin acordat cetățenilor ucraineni.

Astfel, doresc să mulțumesc eMAG, tuturor partenerilor și reprezentanților societății civile care s-au alăturat acestui scop nobil de a-și ajuta semenii“, a declarat Arafat.

Citește și: Banca Transilvania bifează încă un succes de invidiat. Toţi clienţii trebuie să ştie

Mulți români vor rămâne impresionați

Potrivit declarațiilor reprezentanților Poliției de Frontieră, numai ieri, pe teritoriul României au intrat 14.475 de refugiați ucraineni care au nevoie de ajutor.

Gest impresionant facut de Banca Transilvania pentru refugiati
Gest impresionant facut de Banca Transilvania pentru refugiati

La rândul său, Omer Tetik, director executiv la Banca Transilvania, a declarat următoarele:

„Solidaritatea românilor pentru a ajuta refugiații este impresionantă. Așa trebuie să fie și solidaritatea companiilor. Întotdeauna am găsit la eMAG, Mobexpert și Mastercard deschidere din toate punctele de vedere. Am mai făcut bine împreună, la începutul pandemiei sau cu alte ocazii, așa facem și acum.  Donăm cu gândul la cei care au nevoie de noi și cu speranța că mâine va fi mai bine“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...