Gestul făcut de Andra după ce Gina Pistol a născut. Toți fanii au putut să-l vadă, Smiley va fi în al nouălea cer

Ana Anitoiu 10.03.2021, 14:53

După ce Gina Pistol a născut o fetiță, Andra n-a putut sta deoparte. Cântăreața, care este colegă cu Smiley la emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV, a făcut un gest incredibil și toți fanii au putut să-l vadă. Artistul este în al nouălea cer.

Smiley, mesaj emoționant după ce s-a născut fiica lui

După ce a devenit tată pentru prima oară, marți, 9 martie, Smiley a publicat un mesaj emoționant pe internet. El a anunțat că partenera lui se simte bine după naștere și că fetița lor este sănătoasă și are 3,230 de kilograme și 51 de centimetri lungime.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.”, a scris Smiley.

Gestul facut de Andra dupa ce Gina Pistol a nascut. Toti fanii au putut sa-l vadă, Smiley va fi in al noualea cer
Gina Pistol si Smiley, cu cateva ore inainte de a deveni parinti

Ce le-a transmis Gina Pistol fanilor, după ce a născut

De asemenea, Gina Pistol le-a transmis fanilor un mesaj după ce a născut, anunțându-i că a venit pe lume fiica ei și a lui Smiley. Frumoasa prezentatoare a mulțumit pentru toate urările și a promis că ea și partenerul ei vor reveni cu vești imediat ce vor putea să facă acest lucru.

”Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi in stare”, a fost mesajul publicat de Gina Pistol.

Ce gest a făcut Andra după ce Gina Pistol a născut

După ce Gina Pistol și Smiley au dat vestea cea mare, Andra a făcut un gest frumos cu această ocazie. Cântăreața și jurata de la ”Românii au Talent”, care este mamă a doi copii – David, în vârstă de aproape 10 ani, și Eva, în vârstă de 5 ani – le-a transmis un mesaj înduioșător.

”Vă îmbrățișez cu drag! Ăsta e cel mai mare hit al tău!”, le-a transmis Andra lui Smiley și partenerei lui, Gina Pistol. Între alți artiști care au transmis mesaje frumoase s-au numărat și Carmen Grebenișan, Răzvan Fodor, Mario Fresh, Sore și Vlad Gherman.

Smiley, despre anul 2020: ”În memoria mea, va rămâne un an bun”

În cadrul unui podcast de pe YouTube, Smiley le-a spus lui Mihai Bobonete, Răzvan Fodor și DOC că în memoria lui, anul 2020 va rămâne unul bun, deoarece este cel în care a aflat că va fi tată. Atunci, el a povestit și cum a fost Gina Pistol în perioada sarcinii, când se știe că multe femei au poftă de tot felul de lucruri, de la înghețată la murături, ”în orice ordine sau în același timp”.

”A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.”, a povestit Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...