Andra, mărturisire emoționantă. Vedeta de la Românii au talent a recunoscut: “Nu m-am obişnuit cu ideea”

Iancu Andreea / 09.03.2021, 08:18

Andra Măruță a făcut de curând o mărturisire emoționantă. Cea mai bună voce feminină din România și-a spus of-ul într-un moment de sinceritate, pe care fanii săi l-au apreciat. Jurata de la Românii au Talent a recunoscut că există un aspect al vieții sale cu care nu a reușit să se obișnuiască.

Ce mărturisire emoționantă a făcut Andra de curând. Vedeta a vorbit despre un aspect sensibil din viața sa

Are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie care apreciază viața de familie. Cu toate că formează un cuplu fericit cu Cătălin Măruță și se bucură de o carieră strălucitoare, există un aspect care îi provoacă emoții puternice frumoasei artiste. Andra a făcut recent o mărturisire emoționantă, când a vorbit despre cei doi copii ai săi. Vedeta, pe care publicul o poate admira în juriul Românii au Talent, a dezvăluit cu ocazia Zilei Femeii că viața de mamă este una total neașteptată. Într-o postare pe contul său de Instagram, prin care le ura toate cele bune tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia aniversării de 8 martie, Andra a vorbit cu drag despre faptul că de 10 ani le poartă de grijă micuților săi, Eva și David.

Sunt mamă de 10 ani și încă nu m-am obișnuit cu ideea! Pare prea frumos să fie adevărat: am doi copii minunați și de fiecare dată când îmi oferă flori mă emoționez și îmi dau lacrimile. La mulți ani tuturor femeilor! Vă urez să fiți mereu apreciate și iubite pentru felul vostru de a fi și a dărui! ❤️

Ce spune Andra despre viața alături de Eva și David
Ce spune Andra despre viața alături de Eva și David

Face orice de dragul copiilor săi. La ce gest a recurs Andra pentru a-i vedea fericiți

Pentru că familia reprezintă cea mai importantă parte a vieții sale, Andra nu ezită să facă sacrificii de dragul celor pe care îi iubește. În ciuda faptului că este o artistă de succes, cu o carieră care necesită timp și energie, cântăreața reușește să se împartă cumva între proiecte și datoriile de mamă și soție. Însă ce poate fi mai frumos decât să faci sacrificii de dragul copiilor tăi. Soția lui Cătălin Măruță a dezvăluit că a reușit să meargă pe bicicletă tot datorită micuților ei. Deși nu știa să pedaleze, Andra s-a ambiționat și a reușit, spre mare bucurie a micuților.

Acum vreo trei ani m-am urcat prima oară pe bicicletă. Asta de dragul copiilor mei, să pot să merg şi eu cu ei prin parc, să ne plimbăm. Aşa că niciodată nu e prea târziu să ne apucăm de acest sport. Eu am făcut-o treptat, acum ştiu să merg pe bicicletă, dar nu cumva să fiţi în faţa mea, a spus Andra, la Românii au talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI