Gestul făcut de Andi Moisescu pentru Olivia Steer după 17 ani de căsnicie. Asta spune multe despre prezentator

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 30.09.2021, 14:50

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu ocazia împlinii a 17 ani de căsnicie, juratul de la „Românii au talent” i-a pregătit o surpriză specială soției lui. Iată ce gest a făcut.

Andi Moisescu și Olivia Steer au împlinit 17 ani de căsnicie

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au căsătorit în anul 2004, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși multe cupluri ajung la certuri și chiar divorț, cei doi au rămas la fel de îndrăgostiți și mulți fani se întreabă care este secretul mariajului lor.

Unul dintre motive este acela că ce doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală. Vedeta de la Pro TV și soția lui vorbesc foarte rar despre relația lor. Cu toate astea, Andi a povestit cum s-au cunoscut, de fapt, el și Olivia Steer.

De asemenea, juratul de la „Românii au talent” a spus și care este secretul unei căsnicii fericite și durabile. Vedeta de la Pro TV a precizat că pune foarte mare preț pe respect. Așa cum știm, Olivia Steer este cunoscută pentru părerile sale controversate și foarte multe vedete au criticat-o dur, dar Andi Moisescu a sprijinit-o întotdeauna și a demonstrat cât de mult o iubește.

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a declarat Andi Moisescu pentru cei de la ciao.ro.

Andi Moisescu si Olivia Steer
Andi Moisescu si Olivia Steer

Andi Moisescu se consideră un tip romantic

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt extrem de fericiți împreună, mai ales de când în viața lor au apărut și cei doi copii pe care i-au crescut departe de ochii curioșilor.

Juratul de la Românii au talent mărturisește că este un bărbat romantic și o dovedește. Vedeta de la Pro TV și-a surprins soția cu un buchet impresionante de flori, iar Olivia Steer a profitat de ocazie, l-a fotografiat și a publicat imagine pe Instagram.

„Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră.”, spunea Andi Moisescu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...