Cum se comportă Andi Moisescu acasă, cu Olivia Steer. Detalii neștiute din mariajul celor doi

Iancu Andreea, George Capoeanu 31.08.2021, 17:53
Cum se comportă Andi Moisescu acasă, cu Olivia Steer. Detalii neștiute din mariajul celor doi

Povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și soția sa Olivia Steer este una care stârnește curiozitatea multora, mai cu seamă pentru că cei doi sunt extrem de discreți în privința căsniciei lor. Deși sunt căsătoriți din anul 2004, există puține informații despre mariajul lor și modul cum se comportă Andi Moisescu în intimitatea căminului său, cu Olivia Steer. Juratul de la „Românii au talent” a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul unui interviu recent.

Secrete neștiute despre mariajul lui Andi Moisescu cu Olivia Steer. Cum s-au cunoscut cei doi soți

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai postului Pro TV și juratul de la „Românii au talent” este un familist convins. Andi Moisescu se căsătorea cu Olivia Steer în 2004, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit. Se pare că sentimentele celor doi sunt unele extrem de puternice, în ciuda faptului că relația a pornit din întâmplare. În cadrul unui interviu mai vechi, Andi povestea faptul că un prieten comun le-a făcut cunoștință pe când prezentatorul avea 32 de ani și de atunci, timp de 17 ani, cei doi au descoperit împreună ce înseamnă iubirea adevărată. Iar povestea lor continuă.

Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o, spunea acesta pentru viva.ro.

Detalii despre mariajul lui Andi Moisescu cu Olivia Steer
Andi Moisescu, alături de soția sa, Olivia Steer

Cum au reușit cei doi să reziste timp de 17 ani în căsnicie

Din 2004 și până în prezent, Andi Moisescu și Olivia Steer formează o familie de admirat. Cei doi au împreună și doi băieți, pe care i-au crescut frumos, departe de lumina reflectoarelor. Într-o lume tot mai grăbită, în care relațiile se destramă foarte ușor, Andi și Olivia sunt un exemplu de stabilitate. În privința ingredientelor care au format mariajul extrem de sudat al celor doi, moderatorul „Apropo TV” susține că este vorba despre respect și înțelegere, ambele pornind de la iubirea adevărată.

Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva, susține Andi Moisescu, potrivit ciao.ro.

Modul în care Andi Moisescu se comportă cu soția sa

Pe de altă parte, se spune că o relație armonioasă este întreținută prin gesturi frumoase și nu numai. Andi Moisescu a dezvăluit că este un bărbat romantic, căruia îi place să face gesturi pentru persoana iubită, mai cu seamă în intimitate. Discreția este cuvântul cheie în mariajul său cu Olivia, dar și păstrarea anumitor tradiții învățate din familie.

Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră… Adesea nu mi se întâmplă să cumpăr flori, de ce să te mint, deși chiar ieri am cumpărat un buchet de flori. Dar, e adevărat, că nu pentru soția mea, ci am fost la cineva pentru prima oară într-o vizită și am acest obicei vechi, să nu intru într-o casă unde există și o femeie… fără să mă duc cu un buchet de flori. Mi se pare că e un gest minim de bun simț, a mai povestit Andi Moisescu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...