Cum se înțelege, de fapt, Olivia Steer cu copiii ei. Andi Moisescu a dat-o de gol

Iancu Andreea 12.04.2021, 14:37
Cum se înțelege, de fapt, Olivia Steer cu copiii ei. Andi Moisescu a dat-o de gol

Cuplul format din Olivia Steer și Andi Moisescu este unul extrem de controversat, în special în contextul în care soția juratului de la Românii au Talent este o vehementă activistă anti-vaccinare. Pe de altă parte, Andi Moisescu este o fire jovială și mai puțin dură în exprimare. Deși par extrem de diferiți, relația celor doi pare să fie însă una menită să reziste trecerii timpului. Mai cu seamă că au împreună și doi băieți. Mulți curioși s-au întrebat cum se înțelege Olivia Steer cu copiii ei, astfel că Andi Moisescu a făcut dezvăluiti recente.

Ce spune juratul Românii au talent despre relația soției sale, Olivia Steer, cu copiii ei

De aproape 17 ani, Andi Moisescu și Olivia Steer formează o familie frumoasă. Cei doi par să se înțeleagă de minune și chiar se bucură de viața alături de cei doi puști, Luca și David. Copiii au crescut înconjurați de iubire și sunt astăzi niște adolescenți în toată regula, având deja împliniți 12 și respectiv 14 ani. Totuși, vârsta poate fi una dificil de gestionat de unii părinți, motiv pentru care Andi Moisescu a ales să împărtășească experiența sa de tată, dar și modul cum arată relația dintre Olivia Steer și copiii ei. Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, juratul vorbește cu drag despre copiii săi și despre faptul că atât el cât și Olivia sunt doi părinți echilibrați, ambii puști fiind atașați în mod egal și de mama și de tata.

Cred că depinde de la caz la caz. Uneori îi mai scapă Olivia, alteori eu. Până și aici există un echilibru. Cât privește atașamentul, n-am simțit nicio inegalitate la mijloc. Iar eu îi încurajez să fie cât mai independenți și în deplin acord cu ei înșiși, înainte de toate, a dezvăluit Andi Moisescu pentru viva.ro.

Andi Moisescu și Olivia Steer alături de cei doi fii ai cuplului foto - viva.ro
Andi Moisescu și Olivia Steer alături de cei doi fii ai cuplului
foto – viva.ro

Cum era Andi Moisescu în copilărie. Juratul a mărturisit ce a contat cel mai mult pentru el

Se spune că părinții își cresc copiii în funcție de educația pe care au primit-o și ei la rândul lor. Astfel, juratul de la Pro TV se bucură să regăsească exemplul părinților săi și în familia alături de Olivia. Andi Moisescu a dezvăluit că a avut parte de o copilărie normală, în care s-a simțit în primul rând un copil iubit. Acest fapt l-a insuflat și el copiilor săi, încercând să fie cea mai bună variantă a sa de dragul celor doi băieți. Juratul recunoaște că se bucură să descopere cât de mult contează propriul exemplu în creșterea adolescenților.

Cred că am fost un copil absolut normal. Dar mai ales iubit. Asta a contat cel mai mult. Asta mi-a dat mereu echilibru. Și exact asta li se întâmplă și lor. Văd la fiecare dintre ei câte ceva din mine. Dar nu la amândoi aceleași lucruri. E foarte interesant cum a luat fiecare câte ceva. Și continuă să ia. Pentru că sunt amândoi cu ochii pe mine. Foarte atenți la fiecare detaliu. Îi simt. De-asta am și început să mă controlez din ce în ce mai mult. Întrucât nimic nu bate forța exemplului, a mai explicat Andi în cadrul aceluiași interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...