Gestul emoţionant făcut de Simona Halep pentru un angajat al hotelului în care stă. Sportiva se află în luna de miere

Ioana Bucur, Paul Dobrescu 25.09.2021, 00:01
Gestul emoţionant făcut de Simona Halep pentru un angajat al hotelului în care stă. Sportiva se află în luna de miere

După ce au organizat „nunta anului” din România, domnul și doamna Iuruc au plecat departe de țară și se bucură de câteva zile de relaxare și răsfăț într-un resort de lux din Turcia. Care este gestul emoționant făcut de Simona Halep pentru un angajat al hotelului în care își petrece luna de miere.

Simona Halep are fani în toate colțurile lumii

Simona Halep și Toni Iuruc se bucură din plin de fiecare zi din luna de miere. Sportiva româncă are fani în toate colțurile lumii, chiar și în Turcia, unde a aflat că unul dintre angajații hotelului din Bodrum în care sunt cazați cei doi proaspăt căsătoriți îi este admirator.

Jucătoarea de tenis a făcut un gest emoționant pentru fanul său, bărbatul mândrindu-se pe rețelele de social media cu fotografiile în care apare cadoul inedit primit de la româncă.

Omer s-a declarat susținătorul numărul unu al Simonei, postând o fotografie cu autograful sportivei pe mânerul unei rachete de tenis.

„Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”, a scris Demir Omer pe pagina sa de Instagram.

Gestul emoţionant făcut de Simona Halep pentru un angajat al hotelului în care stă
Cadoul oferit de Simona Halep

La puțin timp după nunta cu Toni Iuruc, Simoa Halep mărturisea că a fost emoționată de rachetele primite din partea fostei campioane de la Roland Garros, Virginia Ruzici.

„Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep s-a despărțit de antrenorul său

Luna de miere nu a fost o perioadă tocmai liniștită pentru sportivă. Din Bodrum, Simona Halep a anunțat că întrerupe colaborarea cu antrenorul său, Darren Cahill, printr-un mesaj postat pe rețelele de social media.

„După șase ani minunați de lucru împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de lucru. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, a fost mesajul Simonei Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...