Prințul Charles, cuvinte șocante adresate Prințesei Diana în noaptea nunții lor. Acestea au dărâmat-o și de acolo a început declinul relației lor

Mihai Roșoiu 16.11.2020, 14:40
Prințul Charles, cuvinte șocante adresate Prințesei Diana în noaptea nunții lor. Acestea au dărâmat-o și de acolo a început declinul relației lor

Încep să iasă la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana. Presa occidentală oferă un subiect incredibil despre cei doi și despre problemele cu care s-ar fi confruntat aceștia încă de la începutul căsătoriei. Prințul Charles, cuvinte șocante adresate Prințesei Diana în noaptea nunții lor. Este o informație preluată de mai multe publicații respectabile, iar declarațiile unei apropiate a Dianei sunt halucinante.

Prințul Charles, cuvinte șocante adresate Prințesei Diana în noaptea nunții lor: „Nu te iubesc”

Considerat și la această oră unul dintre cele mai mediatizate și urmărite evenimente mondene din istorie, căsătoria regală dintre Prințul Charles și Prințesa Diana ascunde multe lucruri urâte. Unul dintre acestea este dialogul dintre cei doi, înainte de a-și rosti jurămintele în fața lui Dumnezeu. Penny Thornton este cea care a scos la lumină aceste secrete ale fostului cuplu princiar. Thorton este astrologul la care Diana a apelat în momentul în care „prințesa inimilor” trecea prin momente de cumpănă în viața ei personală.

Printul Charles, cuvinte socante la adresa Printesei Diana in noaptea nuntii
Printul Charles, cuvinte socante la adresa Printesei Diana in noaptea nuntii

Potrivit declarațiilor lui Penny Thorton, Charles i-ar fi spus Dianei că nu o iubește! Prințul moștenitor al Coroanei Britanice i-a transmis asta înainte ca cei doi să se căsătorească legal. Cu câteva zile înainte de nuntă, Charles i-a transmis viitoarei sale soții că nu are sentimente de iubire pentru ea. Prințul a dorit să-i spună asta pentru a exclude minciunile din ceea ce urma să fie căsnicia perfectă.

Vorbele lui Charles ar fi afectat-o enorm pe cea care avea să-i devină soție. Diana a fost dărâmată de vorbele viitorului partener de viață, mai ales că era de notorietate relația acestuia cu Camilla Parker. În ciuda acestei declarații dezarmant de sincere, Diana a acceptat să meargă mai departe și să să-i devină consoartă viitorului Rege al Marii Britanii.

Tăcerea de după nuntă

Situația a fost și mai tristă după ce nunta secolului trecut s-a consumat și s-a văzut în milioane de case de pe mapamond. În transmisiunea directă a evenimentului de la Londra, oamenii au privit cu admirație doi tineri aleși, la început de drum. Cei doi au reușit să mascheze răceala dintre ei și au oferit publicului spectacolul mult așteptat. După consumarea nunții, totul a revenit la normal.

Cuvintele șocante la adresa Prințesei Diana nu au mai fost rostite de Prințul Charles. În schimb s-ar fi așternut o tăcere apăsătoare între cei doi.

Într-una dintre sutele de cărți apărute după decesul tragic al Prințesei Diana, amănuntele au fost povestite pe îndelete. Cel mai bine, faptele au fost reliefate chiar de Diana, în romanul său autobiografic:

”Stăteam lângă el la micul dejun, dar niciunul dintre noi nu a vorbit. Eram dărâmați. Ne simțeam epuizați după tot ce se întâmplase”, rememora ea momentele de după ceea ce trebuia să fie un „eveniment fericit”.