Câți bani primea Meghan Markle de la Prințul Charles. Ce s-a întâmplat cu suma impresionantă

Mirabela Vasile 09.09.2020, 19:30
Câți bani primea Meghan Markle de la Prințul Charles. Ce s-a întâmplat cu suma impresionantă

Meghan Markle și Prințul Harry doresc să rupă toate legăturile cu familia regală. Astfel, pentru a nu se simți datori în vreun fel față de ce au lăsat în Marea Britanie, foștii duci de Sussex au plătit și ultima datorie fața de casa regală, ceea ce a însemnat costul renovărilor aduse la reşedinţa lor din Anglia, Frogmore House.

Decizia majoră luată de Meghan Markle și Prințul Harry

Purtătorul de cuvânt al celebrului cuplu ce s-a mutat recent în Statele Unite a anunțat că Harry și Meghan au plătit în Fondul Reginei suma de 2,4 milioane de lire sterline, folosită pentru lucrările de modernizare a acestei case, modernizare care a stârnit furia britanicilor, din cauză că s-au folosit bani publici.

Harry a insistat chiar să sublinieze lipsa de dependență a lui și a lui Meghan de fondurile contribuabililor britanici. De altfel, cei doi au reușit să plătească, mai întâi, costul facturii lor substanțiale de securitate și acum rambursând Fondul Suveran. Ei cred că acest demers va elimina ceea ce consideră a fi intruziunea mass-media în viața lor.

Ce a făcut fostul cuplu regal, după ce s-a mutat în America
Ce a făcut fostul cuplu regal, după ce s-a mutat în America

Foștii duci de Sussex, contract cu Netflix

Totodată, Harry şi Meghan au semnat un contract cu platforma Netflix pentru producerea de filme documentare şi emisiuni de divertisment, cei doi s-au asigurat financiar, dealul valorând 150 de milioane de dolari. Foștii duci de Sussex renunţă şi la alocaţia anuală promisă de Prinţul Charles pentru primii lor ani de viaţă independentă financiar, una care se ridică la suma de aproximativ un milion de lire sterline.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au încetat oficial să mai fie membri activi ai familiei regale a Marii Britanii în aprilie trecut Harry şi Meghan s-au mutat în sudul Californiei alături de băiețelul său, Archie, la începutul acestui an după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice.

„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.

Prințul Harry ar avea o avere estimată la nu mai puțin 20 de milioane de lire sterline moștenită din moșia mamei sale și fonduri fiduciare de la Regina Elisabeta.

Meghan Markle, care a primit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prinţul Harry, nu intenţionează să îşi reia cariera de actriţă. Ea a fost una dintre vedetele serialului de televiziune „Suits”.

Urmăriți Impact.ro și pe