George Simion a strâns jumătate de milion de euro ca dar de nuntă. Banii i-a trecut în declarația de avere

Stan Filon 16.06.2023, 13:01

George Simion a făcut nuntă mare, anul trecut, alături de aleasa inimii sale, Ilinca. Nunta a fost, de fapt, o petrecere câmpenească la care au fost invitați mii de persoane. Cu toții s-au întrebat după nuntă câți bani a reușit liderul AUR să strângă ca dar de nuntă. Ei bine, acum s-a aflat totul.

George Simion a strâns jumătate de milion de euro ca dar de nuntă

Nunta lui George Simion cu Ilinca, de anul trecut, a fost un eveniment care a strâns mii de persoane. A fost o petrecere câmpenească dată de liderul AUR în comuna vâlceană Măciuca. S-a mâncat și s-a băut la nunta liderului AUR, iar oamenii s-au strâns în hore imense, pe ritmurile celor mai cunoscuți artiști de muzică populară din România.

Evenimentul a avut de toate, muzică bună, băutură și bucate alese, dar și alarme cu bombe și alte minunății. Evenimentul lui George Simion a fost extrem de controversat la vremea respectivă, mai ales că liderul AUR i-a invitat la nuntă pe toți românii.

George Simion a strans jumatate de milion de euro ca dar de nunta
George Simion a strans jumatate de milion de euro ca dar de nunta

Nuntă fără dar, ci cu … donații

Nuntașii s-au înscris pe liste, li s-a asigurat transport cu autocarul pe anumite rute și au primit brățări de acces la eveniment. Chiar dacă la vremea aceea politicianul a spus că darul de nuntă ar fi opțional, la eveniment au apărut niște cutii de donații. Simion a precizat apoi că banii strânși ar urma să fie donați.

”Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional”, spunea liderul AUR în urmă cu un an.

Cu toate că liderul AUR a anunțat că banii strânși la nuntă vor fi donați, iată că acum au apărut în declarația sa de avere. Mai exact, George Simion ar fi câștigat la nunta sa cu Ilinca nu mai puțin de 400 de mii de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...