Ce sumă colosală ar fi cheltuit George Simion la nuntă. Politicianul AUR a rămas totuși cu buzunarele pline, „în numerar”

Anca Manolica 29.08.2022, 21:14

Weekend-ul acesta a avut loc marele eveniment anunțat cu surle și trâmbițe de George Simion. Liderul AUR s-a însurat cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu, la nunta anului, așa cum a fost numită, fiind așteptați să ia parte peste 10.000 de oameni din toate colțurile țării. Iată cât l-a costat organizarea evenimentului pe George Simion și cu câți bani a mai rămas după nuntă.

George Simion, nuntă cu mare fast în weekend, în comuna Măciuca

Liderul AUR s-a căsătorit cu iubita sa Ilinca, în weekend-ul ce tocmai a trecut. După ce vineri cei doi au spus DA în fața ofițerului stării civile, sâmbătă a avut loc cununia religioasă și apoi petrecerea la care au fost așteptați extrem de mulți invitați. Aceasta s-a dorit a fi una atipică, un fel de „petrecere câmpenească”, motiv pentru care a fost organizată într-un sătuc din Vâlcea: Oveselu – Măciuca.

Pe pagina sa de Facebook, George Simion a început să facă o promovare excesivă a evenimentului încă de acum două luni. Acesta a postat constant informații despre ceremonie, ba mai mult, evenimentul de sâmbătă a fost transmis live de mai multe televiziuni. Mirele le-a cerut participanților să vină la nuntă îmbrăcați în cămăși populare, acesta dorind ca cel mai important eveniment din viața sa să semene cu cea a șefului legionar Corneliu Zelea Codreanu.

George Simion și soția lui
George Simion și soția lui

Cât a costat nunta liderului AUR

Deputatul AUR Dan Tănasă a spus luni la Antena 3 că nunta lui George Simion a costat 500.000 de euro, și nu 12.000 de euro, așa cum a declarat liderul AUR vineri, la Realitatea TV.

Cât despre darul de nuntă, deputatul a anunțat că Simion a strâns 73.000 de euro „în numerar”. România TV, postul care a transmis evenimentul în direct, anunțase duminică, fără a cita surse însă, că proaspeții însurăței ar fi strâns circa 500.000 de euro.

Ce va face cu banii strânși la nuntă

Întrebat la Antena 3 ce va face mirele cu banii strânși la nuntă, Dan Tănasă a transmis că „este decizia mirilor. Eu știu că Simion a anunțat deja că banii se vor duce la spitalul mobil”. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că el nu a donat niciun leu la nunta lui George Simion.

Dan Tănasă a mai spus că politicianul va trece în declarația de avere toate veniturile pe care le-a obținut la nuntă, inclusiv donația în brânză de la Gigi Becali, care, potrivit spuselor latifundiarului din Pipera, s-ar ridica la suma de 20.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...