George Mihăiță, implicat într-un accident auto. Actorul avea o alcoolemie uriașă. Poliția i-a deschis dosar penal

Ioana Bucur 01.07.2021, 00:06
George Mihăiță, implicat într-un accident auto. Actorul avea o alcoolemie uriașă. Poliția i-a deschis dosar penal

George Mihăiță, implicat într-un accident auto, în București. Incidentul a avut loc miercuri seara,pe Bulevardul Basarabia. Actorul avea o alcoolemie uriașă. Poliția i-a deschis dosar penal.

George Mihăiță, implicat într-un accident auto

George Mihăiță a fost implicat, miercuri seara, într-un accident rutier, în București. Nu au existat victime, însă se pare că marele actor se urcase la volan băut, având o alcoolemie uriașă.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Basarabia, autoturismul condus de George Mihăiță lovind o mașină parcată și ajungând până în refugiul STB. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au testat pe actor cu aparatul alcootest, iar rezultatul a fost 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mihăiță a fost dus la INML, unde i s-a luat sânge pentru analize în detaliu. A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

George Mihăiță, implicat intr-un accident auto
George Mihăiță, implicat intr-un accident auto

„În jurul orei 21:20, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat al poliției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...