Președintele FCSB, accident de mașină în București. În ce stare se află acum oficialul roș-albaștrilor

Nicu Stan, Mihai Cheleș 30.06.2021, 15:28
Președintele FCSB, accident de mașină în București. În ce stare se află acum oficialul roș-albaștrilor

Președintele FCSB, accident de mașină în București. În ce stare se află acum oficialul roș-albaștrilor, vedeți în articolul de mai jos.

Vali Argăseală, președintele FCSB, a făcut accident. Câte victime sunt

Președintele FCSB a avut accident de mașină în București. Vali Argăseală a fost implicat într-un accident de mașină care s-a soldat cu victime, în Capitală.

Oficialul FCSB este vinovat pentru accidentul care s-a petrecut marți seara, în jurul orei 22:40. Președinte la FCSB, Vali Argăseală, ar fi cel care a provocat accidentul pentru că nu s-ar fi încadrat cu automobilul corespunzător pe banda de mers.

Vali Argaseala este directorul FCSB
Vali Argaseala este directorul FCSB

Vali Argăseală ar fi vinovat de producerea accidentului

Astfel, aceasta a intrat în coliziune directă cu o mașină condusă de către un tânăr de 20 de ani. Primul autovehicul, care circula pe aceeași bandă, a fost proiectat într-o altă mașină care era oprită la semafor. La volanul celei de-a doua mașini se afla o tânără în vârstă de 24 de ani care a fost transportată la spital cu răni ușoare.

”Domnul Vali Argăseală a venit din banda din stânga, care este obligatorie la stânga și a intrat în mine, după care a ricoșat în cele două mașini”, a spus unul dintre șoferi, conform știrileprotv.ro.

Câte mașini au fost implicate în accident

Se pare că patru mașini ar fi avariate după ce Valeriu Argăseală nu ar fi circulat conforma regulilor de circulație. De partea cealaltă, Vali Argăseală se apără și susține că nu a fost nimic grav.

”A fost un accident, e adevărat, dar nimic grav. Nu m-am speriat, se poate întâmpla un astfel de eveniment. Sunt bine, toată lumea e teafără, iar asta e cel important”, a declarat Valeriu Argăseală pentru ProSport.

Vali Argăseală compune poezii

Puțină lume știe că președintele celor de la FCSB are și înclinații artistice. În urmă cu trei ani a publicat un volum de poezii, care se intitulează ”Suflete reci”. Acesta cuprinde aproximativ 40 de poezii pe diverse teme. Acum, Valeriu Argăseală ar putea să se lanseze și în muzică.

Are o relație specială cu Ștefan Stan, cântăreț care a devenit cunoscut după ce a câștigat ”Vocea României”. Artistul și-a dezvăluit intențiile și nu ar mai fi o fi o surpriză să-l vedem pe Ștefan Stan cântând o piesă pe versurile președintelui de la FCSB, Vali Argăseală.

Vali Argăseală vrea să își asculte poeziile în muzica lui Ștefan Stan

”Eu cu tati Argăseală mă știu foarte bine. Nu știu dacă am voie să spun, sper să nu te superi, tăticule, dacă mă asculți. El compune poezii, dar nu poezii, chestii foarte lungi și foarte mișto, foarte tari. Stăm și le comentăm. Îmi zice hai, mă, fă și tu o piesă cu ce-ți trimit aici. Îi zic dacă vreodată am idei legate de ceva anume, din ce-mi trimiți aici, cu mare drag o voi face”, spunea Ștefan Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe