Surpriză neplăcută pentru George Burcea. Andreea Antonescu a dat cărțile pe față despre el

Mirabela Vasile 29.09.2020, 08:32
Surpriză neplăcută pentru George Burcea. Andreea Antonescu a dat cărțile pe față despre el

Surpriză neplăcută pentru George Burcea. Actorul s-a simțit ca acasă în concurs și a avut parte de zile foarte liniștite. Însă acum, apele se tulbură. Andreea Antonescu, prietena de-o viață a Andreei Bălan, a intrat în concurs. Cântăreața chiar a recunoscut că nu se poate pune problema ca ei doi să fie prieteni.

Surpriză neplăcută pentru George Burcea. Cine a venit să îi tulbure apele actorului, la ”Ferma”

La mai puțin de o lună de la începerea noului sezon „Ferma. Orășeni vs Săteni”, un nou concurent va intra în casă. Este vorba de nimeni alta decât Andreea Antonescu. Cântăreața va intra alături de echipa care va câștiga fermierul săptămânii. Filmările producției au început pe 5 august, cu o lună înainte de premiera la televizor.

Vedeta a ajuns în show după 2-3 săptămâni. Astfel, ea este acolo de mai bine de o lună. A trecut și aceasta prin același protocol ca restul colegilor. De aceea, i s-a făcut testul Covid și a stat 3-4 zile în izolare la un hotel. Totodată, după venirea rezultatului, a fost dusă direct în Fermă”, explică surse din PRO TV.

Andreea Antonescu e prietena de o viata cu fosta sotie a lui George Burcea
Andreea Antonescu e prietena de o viata cu fosta sotie a lui George Burcea

”Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani.

Am stat cu fiica mea, Sienna. Pe cât a fost ziua de plină, pe atât a fost de tristă deoarece ea insista să o iau cu mine, măcar în bagaj, să poată merge cu mine. Îmi spunea că mă va ajuta în fermă, cu animalele sau, dacă va fi cazul, va sta ascunsă, doar să fie cu mine. Asta mi-a rupt sufletul. În rest, am stat, am râs, am fost în parc, a fost foarte frumos.”, a zis Antonescu.

Ce a spus Andreea Antonescu despre relația pe care o s-o aibă în concurs cu privire la George Burcea

”Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie.”, a adăugat ea.

Sursa: Click

Surpriza neplacuta pentru George Burcea. Andreea Antonescu a dat cartile pe fata despre el
Surpriza neplacuta pentru George Burcea. Andreea Antonescu a dat cartile pe fata despre el
Urmăriți Impact.ro și pe