Cine este femeia din cauza căreia Andreea Bălan a chemat poliția ca să-i facă rău lui George Burcea. Dezvăluiri uluitoare din căsnicia celor doi

Mihai Roșoiu 01.11.2020, 08:46
Cine este femeia din cauza căreia Andreea Bălan a chemat poliția ca să-i facă rău lui George Burcea. Dezvăluiri uluitoare din căsnicia celor doi

George Burcea a vorbit despre cel mai greu moment al vieții sale. El a dezvăluit cine este femeia din cauză căreia Andreea Bălan a chemat poliția ca să-i facă rău. Vedeta de la „Ferma” a spus clar că o persoană a intervenit în relația cu mama copiilor săi.

Mădălina, femeia din cauza căreia Andreea Bălan a chemat poliția

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan a ținut capul de afiș al presei mondene. Atât cântăreața cât și actorul au ieșit la rampă cu mai mult declarații în acea perioadă. Între timp, fiecare și-a văzut de drumul său în viață. Andreea își continuă concertele și contractul cu Antena 1, acolo unde este jurată la Te cunosc de undeva. În schimb, George a trecut în tabăra concurentă, fiind unul dintre protagoniștii noului sezon Ferma.

George Burcea, declaratii incendiare despre mariajul cu Andreea Balan
George Burcea, declaratii incendiare despre mariajul cu Andreea Balan

Efectele despărțirii se resimt și astăzi, iar subiectul pare să nu fi fost îngropat definitiv. Într-un recent interviu acordat la OK! Magazine, George Burcea a făcut câteva dezvăluiri uluitoare. Actorul a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre cel mai controversat moment al separării celor mama copiilor săi. Bărbatul a făcut referire la o a treia persoană, care s-ar fi implicat în relația sa cu Andreea Bălan.

Mădălina, o apropiată a cântăreței ar fi sfătuit-o pe jurata TCDU să facă unele lucruri, care aveau să ducă la sfârșitul relației.

Reproșuri de ordin financiar din partea Andreei Bălan

George Burcea a povestit că fosta sa soție îi reproșa des faptul că proiectele sale sunt insuficiente. Actorul spune că discuțiile dintre cei doi erau dese. De asemenea, Burcea crede că Andreea Bălan le-ar fi spus polițiștilor că partenerul său consumă droguri:

„ Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.”, s-a destăinuit George.

George Burcea, dezvăluiri despre momentul in care Andreea Balan a chemat politia
George Burcea, dezvăluiri despre momentul in care Andreea Balan a chemat politia

El crede că la despărțirea de Andreea ar fi contribuit și o prietenă de-ale fostei soții. George Burcea a dezvăluit cine este femeia din cauza căreia Andreea Bălan a chemat poliția ca să-i facă rău:

„ Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.”, a mai spus actorul.