Gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel au crescut. Cum arată surorile lui Milan FOTO

Rădulescu Valentin 14.06.2020, 16:52

Valentina Pelinel postează foarte des fotografii cu micuțele pe care le are împreună cu Cristi Borcea. Surorile lui Milan au devenit două prințese și sunt foarte îndrăgite de fanii cuplului fericit. Cum arată acum fetițele lui Cristi Borcea?

Cum arată acum gemenele lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel?

Familia Borcea – Pelinel se pare că este într-o continuă fericire. Cele două fetițe ale lui Criști Borcea și a Valentinei Pelinel se fac din ce în ce mai mari și mai frumoase. Aceste două minuni le aduc celor doi îndrăgostiți numai bucurie și mândrie. De curând Valentina Pelinel a postat mai multe poze cu cele două gemene și partenerul său de viață. Fostul șef de la Dinamo pare să aibă parte de o familie completă și fericită, lucru ce îl face atât pe el și pe soția lui oameni împliniți.

Cristi Borcea (50 de ani) și Valentina Pelinel ( 39 de ani) au sărbătorit în luna martie ziua de naștere a celor două micuțe pe nume Indira Maria și Ran Maria. Momentul a fost unul plin de emoție și fericire, iar Valențina a ținut să împărtășească acest moment și cu fanii de pe Instagram. Vedeta a postat o fotografie în care cele două fetițe apar alături de tăticul ei.

Gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel au crescut. Cum arată surorile lui Milan FOTO
Gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel au crescut. Cum arată surorile lui Milan FOTO

Valentina Pelinel este fericită alături de Cristi Borcea

Vedeta se apropie de vârsta de 40 de ani, dar acesta nu este un motiv de tristețe deoarece familia ei este deja împlinită. Cei trei copii i-au schimbat complet viața blondinei, fapt pentru care este dispusă să facă și multe sacrifici pentru ei. Valentina a declarat în urmă cu ceva timp că cei mici îi dăruiesc iubire necondiționată.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a declarat soția lui Cristi Borcea.

Urmăriți Impact.ro și pe