Gata, s-a decis cine este, în mod oficial, primarul Sectorului 1. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată

Gata, s-a decis cine este, în mod oficial, primarul Sectorului 1. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată

S-a decis cine este, în mod oficial, primarul Sectorului 1. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce au fost aduse acuzații de fraudare a scrutinului.

Cine este, în mod oficial, primarul Sectorului 1

Judecătoria Sectorului 1 a hotărât, joi, noul primar al Sectorului 1 este Clotilde Armand, în defavoarea lui Dan Tudorache.

Rezultatul alegerilor locale pentru primăria Sectorului 1 a fost contestat de primarul în funcţie, Dan Tudorache, după ce au apărut imagini ce ar fi putut susţine ipoteza fraudării scrutinului. În aceste imagini, s-ar vedea cum unele persoane au manipulat sacii cu voturi, în noaptea alegerilor.

În urma apariției acelor imagini Dan Tudorache a depus o plângere penală, ce a ajuns să fie instrumentată de Secţia specială pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie.

Gata, s-a decis cine este, în mod oficial, primarul Sectorului 1. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată

Gata, s-a decis cine este, în mod oficial, primarul Sectorului 1. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată

”Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărare. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea.

Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES S1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.

PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES S1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Vezi și: Clotilde Armand are o poveste de viață cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei. Drama nebănuită

”Poate vreţi să auziţi adevărul şi ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului la A3 apare şi preşedintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae; preşedintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanţilor de pe listele electorale permanente, complementare şi suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanţilor scris în Procesul Electoral; preşedintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidaţi – observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent şi nu se produc fraude prin manipularea sacilor; BES 1 era plin la acea oră.

Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, puţin după ora 24. În acea seară BES 1 s-a închis la ora 02:00 noaptea, noi plecând odată cu membri BES 1 din clădire”, a mai spus atunci Clotilde Armand.

Cum a reacționat Clotilde Armand la decizia instanței

În urma pronunțării deciziei instanței, Clotilde Armand a reacționat pe pagina ei de Facebook, citând soluția conflictului. Ea a adăugat cuvântul ”#touché” în mesajul său.

”Soluția pe scurt: Admite sesizarea formulată de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1, Sector 1 Bucureşti. Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de doamna CLOTILDE-MARIE-BRIGITTE ARMAND, candidata Alianţei USR-PLUS.

Dispune comunicarea prezentei încheieri de îndată Prefectului şi Secretarului General al Sectorului 1 Bucureşti, cel din urmă are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea încheierii, la sediul Primăriei Sectorului 1, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie.”, a publicat Clotilde Armand, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI