Clotilde Armand are o poveste de viață cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei. Drama nebănuită

Rădulescu Valentin 30.09.2020, 20:15
Clotilde Armand are o poveste de viață cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei. Drama nebănuită

Clootilde Arman a reușit într-un final să câștige alegerile locale pentru primăria din Sectorul 1, chiar dacă PSD-ul a încercat să fraudeze voturile, așa cum ar fi făcut și în urmă cu 4 ani. Se vede clar că este o luptătoare și o femeie puternică, dar nu numai pentru că a reușit să câștige alegerile, ci și pentru că a trecut peste două tragedii de-a lungul vieții. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei atunci când se afla la vârsta de doar 4 luni? Povestea este cutremurătoare.

Drama neștiută a Clotildei Armand

Franțuzoaica care a câștigat alegerile pentru postul de primar al sectorului 1 a reușit să atragă simpatia oamenilor. Dar deși este o persoană publică, știe foarte bine să ascundă traumele prin care a trecut de-a lungul vieții. Alături de soțul ei, Sergiu Moroianu, a reușit să își întemeieze cea mai frumoasă familie, dar din păcate, au avut mult de suferit până să ajungă aici.

Noul primar al sectorului 1 a trecut prin momente cumplite în viață, iar mulți nu știu nici acum cum de a găsit puterea să treacă peste ele. Deși este greu de crezut, Clotilde Arman și-a pierdut copilul în vârstă de doar 4 luni. Aceasta a povestit cât de bucuroasă era pentru fetița ei, Ondine, iar în doar câteva momente, aceasta și-a pierdut viața în somn.

„Când s-a născut Ondine, am înțeles ca toți bebelușii mei vor semăna între ei. Numai prin felul în care îi înfășam ca bebeluși îi vom recunoaște mai târziu în poze. Când a venit vara, am plecat la părinții mei să o botezăm pe Ondine. Eram toți fericiți, am mâncat drajeurile tradiționale, cum este obiceiul la botezuri în Franța. O săptămână mai târziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn. Se apropia de patru luni. Medicii au făcut o autopsie completă și concluzia a fost că a murit de sindromul morții subite a sugarului. A fost primul nostru șoc puternic din viață. Nici nu știam că se poate întâmpla acest lucru”, povestește Clotilde în cartea sa autobiografică ”Am ales România”.

Clotilde Armand are o poveste de viață cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei. Drama nebănuită
Clotilde Armand are o poveste de viață cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei. Drama nebănuită

Clotilde a mai pierdut un copil

Deși după prima tragedie din familie, Clotilde și Sergiu au fost mult mai grijulii cu micuții lor, au mai avut parte un accident inevitabil. Noul primar al sectorului 1 a trecut printr-un moment și mai dureros ca primul, după ce fiica lor Clara, a fost lovită mortal de un motociclist. Dar chiar și după toate acestea, cei doi au luptat împreună și au reușit să clădească o familie. Clotilde și Sergiu Moroianu au acum un băiat și trei fete, dar pierderile celor doi copii nu le vor uita niciodată.

„Preadolescența era greu de gestionat pentru noi, părinții, dorința Clarei de libertate. Voia să aibă opiniile ei și să se ducă liberă oriunde. Magazinul ei favorit la Versailles era o librărie, în care găseai și cărți, și hârtie colorată, și creioane… Clara își petrecea mult timp acolo să-și aleagă lecturile… A fost pe 26 septembrie, în jurul orei 18:00. Pe un imens bulevard care ține de la castel până la ieșirea din oraș spre Paris. A fost lovită de un motociclist care se grăbea.

Avea o motocicleta Mitsubishi, cea mai puternică de pe piața, așa mi-a spus politistul. Era singura traversare pe care Clara trebuia să o facă în fiecare zi. Motociclistul se grăbea spre avocatul lui pentru procesul de divorț. Avea 32 de ani și doi copii. A vrut s-o evite pe Clara când a văzut-o în fața lui pe trecerea de pietoni. O spun pentru copiii lui. Vreau să știe acest lucru. A încercat. Prea târziu. Prea repede. 100 de kilometri pe oră, la atât i-a fost estimată viteza. Au murit amândoi în fața tuturor elevilor și studenților care se găseau în jur. La doi pași de casa”, povestește Clotilde în cartea de la editura Humanitas.

Urmăriți Impact.ro și pe