Gata, Antonia are inelul pe deget. Frumoasa artistă şi Alex Velea s-au logodit oficial

Badea Violeta, Gabriel Peneș 22.07.2021, 13:38

Bat clopote de nuntă în lumea showbizului românesc! Antonia are inelul pe deget. Frumoasa artistă şi Alex Velea s-au logodit oficial. Tarpperul a făcut marele anunț pe o rețea de socializare!

Antonia are inelul pe deget

Bucurie imensă pentru Antonia și Alex Velea. După ani buni de relație, cei doi amorezi au trecut la nivelul următor și s-au logodit. Cântărețul și-a luat inima în dinți și i-a oferit iubitei lui un inel superb.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi și a făcut totul public pe o rețea de socializare. Antonia nici nu a stat pe gânduri și a acceptat imediat cererea în căsătorie, iar artistul a este în culmea bucuriei.

„A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Fanii celor doi îndrăgostiți au reacționat imediat și i-au felicitat. Printre sutele de comentarii care curg neîncetat, Antonia i-a transmis cântărețului încă o confirmare.

„Daaaaaaaaaa o mie de ori!”, a scris frumoasa Antonia.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi se iubesc de aproape șapte ani și au împreună doi copii minunați pe Dominic și Akim.

Atât artistul, cât și frumoasa solistă au mai fost căsătoriți în trecut. Antonia a reușit să divorțeze recent de Vincenzo Castellano, bărbatul alături de care are o fetiță, pe nume Maya.

Gata, Antonia are inelul pe deget. Frumoasa artistă şi Alex Velea s-au logodit oficial
Gata, Antonia are inelul pe deget. Frumoasa artistă şi Alex Velea s-au logodit oficial

Frumoasa artistă şi Alex Velea s-au logodit oficial

Alex Velea și Antonia se iubesc de aproape 7 ani, iar relația lor este una destul de sudată. Cei doi au trecut prin lucruri frumoase, dar și prin momente cumplite. Antonia a trecut printr-un divorț dificil, iar începuturile au fost extrem de dificile.

Deși nu a fost simplu,cei doi nu s-au uitat în stânga și în dreapta, nu au ținut cont de părerea oamenilor, ci s-au lăasat conduși doar de propriile sentimente. Alex Velea și Antonia au de gând să facă nunta chiar anul acesta, deoarece nu mai vor să trăiască în concubinaj.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a mai spus artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...