Alex Velea şochează din nou. Ce a putut spune despre Cătălin Măruţă întrece orice limită: „Nu m-am născut ca el la 8 ani”

Badea Violeta, Gabriel Peneș 22.07.2021, 11:34
Alex Velea şochează din nou. Ce a putut spune despre Cătălin Măruţă întrece orice limită: „Nu m-am născut ca el la 8 ani”

Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță este departe de a se fi încheiat! Trapperul şochează din nou, după ce prezentatorul de la Pro TV atacat-o pe Antonia. Iată ce a putut spune despre Cătălin Măruţă întrece orice limită!

Alex Velea şochează din nou

Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță continuă de la distanță. Trapperul a lansat atacuri la adresa prezentatorul TV și l-a acuzat că este în stare să facă orice pentru rating. Artistul i-a adresa cuvinte grele soțului Andrei, deoarece acesta a atacat-o pe Antonia. Alex Velea a spus că Măruță nu are cei șapte ani de acasă.

„Măruță, pentru rating, a făcut tot ce a făcut. A vrut să le arate șefilor lui că mai poate face rating, de aceea a invitat în emisiune oameni care să vorbească despre mine.

Și, chiar dacă noi ne știm din 2005, din 2006, ceea ce a făcut este un lucru care nu se face. A atacat-o pe nevastă-mea, iar acest lucru nu se face. Dar eu nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță! Am șapte înainte, de acasă”, a declarat Alex Velea, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Alex Velea socheaza din nou
Alex Velea socheaza din nou

Ce a putut spune Alex Velea despre Andra

Cu toate că Alex Velea și Cătălin Măruță s-au certat și s-au jignit cumplit, în ultimele luni, părerea trapperului despre Andra nu s-a schimbat. Iubitul Antoniei o apreciază enorm pe Andra și o consideră una dintre cele mai bune voci din țara noastră.

Artistul a mai spus că și ar fi dorit foarte mult o colaborare cu soția lui Cătălin Măruță, dar este convins că acest lucru nu va mai fi posibil din cauza conflictului care s-a iscat între el și partenerul ei de viață. Alex Velea le-a împărtășit tuturor fanilor săi din mediul virtual motivul pentru care nu ar putea niciodată să scoată niciodată o melodie cu Andra.

„Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot.

Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place,  îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie”, a mai spus Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...