Zannidache a povestit la Survivor cum îl dădea afară Alex Velea din studio. ”Băi, du-te de aici”. Care era motivul

Stan Filon, Mihai Ianoși 26.06.2021, 15:40
Zannidache a povestit la Survivor cum îl dădea afară Alex Velea din studio. ”Băi, du-te de aici”. Care era motivul

Zannidache a povestit la Survivor cum îl dădea afară Alex Velea din studio! Concurentul de la celebra emisiune difuzată de Kanal D a vorbit deschis despre fricile și anxietățile sale, dar și despre cum le face față în fiecare zi. Faimosul a recunoscut ce s-a obișnuit să facă de mic copil.

Zannidache a povestit la Survivor cum îl dădea afară Alex Velea din studio

Chiar dacă pare că nimic nu-l afectează, Zanni a ales să vorbească deschis despre o parte a sa pe care foarte puțini oameni o cunosc. Artistul a recunocut că are perioade în care este efectiv depresiv. Are o stare foarte proastă, care nu place celor din jur. Așa ajungea Zanni să fie dat afară de Alex Velea. 

Protejatul lui Alex Velea ajungea de multe ori la studio cu o stare proastă, iar de acolo era nevoit săplece acasă, deoarece Alex Velea nu dorea să se contamineze și ceilalți cu melancolia lui Zanni. ”Unii sunt aici din noroc, alții au plecat care poate meritau să câștige competiția. Acum sunt acasă, că poate n-au avut papagal. Nu mai sunt aici, dar vezi tu, unii oameni te dau pe tine la o parte dacă nu știi să lupți pentru locul tău. Dacă doar vorbești și nu faci nimic, echipa te dă la o parte. Alex Velea când mergeam la studio și aveam perioade când eram depresiv, venea și îmi spunea, bă, nu veni aici cu starea asta, că ne-o dai și nouă. Pleacă acasă!”, a recunoscut Zanni.

Zannidache a povestit la Survivor cum il dadea afara Alex Velea din studio
Zannidache a povestit la Survivor cum il dadea afara Alex Velea din studio

Zanni plânge fără să-l vadă nimeni

Faimosul a spus că nu îi place când vede colegi de la Survivor România plângând. El spune că s-a obișnuit de mic să nu-și arate trăirile, fricile. A recunoscut că de multe ori și-a pus pătura în cap și a plâns până i-a trecut acea stare, fără să-l vadă nimeni.

”Poți să alegi dacă să plângi sau nu, emoția trebuie să fie prea puternică să nu te poți abține. Din respect pentru cei din jurul tău care vor să fie spartani, puternici (…) mă trage în jos să îi văd că plânge. Mi-e foarte frică să părăsesc competiția asta, dar nu spun asta, nu cerșesc voturi. N-am încept să plâng, că de ce nu mă votați (…) Asta înseamna să vii să dai din gură fără fapte. Când vrei să transmiți ceva, trebuie să văd că ai motive. Nu că doar gura e de noi

Eu plâng singur, cu pătura peste cap, mă duc și plâng și rezolv, apoi merg mai departe. Nu e nimeni obligat în echipa mea să îmi vadă mie durerile. Așa sunt învățat de mic”, a spus Zanni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...