Gafa colosală a ministrului Petre Daea, în direct. A început să sforăie în timpul unei convorbiri telefonice

Stan Filon 13.01.2023, 18:15
Gafa colosală a ministrului Petre Daea, în direct. A început să sforăie în timpul unei convorbiri telefonice

Gafă colosală a ministrului Petre Daea, în direct la TV! Totul s-a petrecut la Antena 3 CNN, în timpul emisiunii Decisiv, una dintre cele mai urmărite emisiune de la postul de știri. Ministrul a fost sunat din regie și aștepta să intre în direct.

Gafa colosală a ministrului Petre Daea, în direct

Așadar, ministrul Agriculturii, Petre Daea, în vârstă de 73 de ani, a dovedit că nu mai este la fel de activ nici măcar ca acum trei ani, când ocupa aceeași funcție pe care o ocupă în prezent. Reprezentantul Guvernului a adormit pur și simplu în timp ce aștepta să intre în direct prin telefon la o emisiune de la Antena 3 CNN.

Oficialul a fost sunat din regie pentru un punct de vedere cu privire la scumpirea produselor alimentare și aștepta să intre în direct. Când a fost apelat însă de prezentatoarea Mădălina Mihalache, ministrul nu a mai fost de găsit. În schimb, s-a auzit cum acesta sforăia liniștit, ceea ce le-a amuzat pe prezentatoarele Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache. Ulterior s-a încercat un nou apel telefonic, ministrul Agriculturii răspunzând de această dată, ușor buimac. Așadar, a fost prima dată când un ministru intră în direct prin telefon într-o emisiune…dormind!

Gafa colosala a ministrului Petre Daea, in direct
Gafa colosala a ministrului Petre Daea, in direct

Petre Daea și lupta cu cormoranii

Oamenii s-au obișnuit să îl vadă la TV pe ministrul Agriculturii mergând prin porumb sau plimbându-se prin târgurile din țară. S-a mai făcut remarcat în trecut prin expresii care au rămas în memoria colectivă. Lupta sa cu cormoranii a rămas însă una dintre cele mai „aprige”.

„Cormoranii mănâncă mai mult peşte decât românii. Peste 20.000 – 30.000 tone în funcţie de efectiv. Efectivul de păsări a crescut foarte mult, iar acum ne aflăm în situaţia de a interveni. Soluţia este reducerea efectivelor de păsări în aşa fel încât echilibrul să fie respectat. Este păcat să lăsăm la voia întâmplării această situaţie, iar piscicultorii să înregistreze pagube care îi conduc la falimente cu implicaţii şi economice şi sociale”, declara în vara anului 2019 Petre Daea, într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...