Vladimir Putin se va supăra când va vedea imaginile. Unul dintre invitaţii săi a adormit în timpul unui discurs

Badea Violeta 20.06.2022, 07:46
Vladimir Putin se va supăra când va vedea imaginile. Unul dintre invitaţii săi a adormit în timpul unui discurs

Cea de-a 25-a ediție a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg, care își propune să concureze cu Forumul Economic Mondial de la Davos, a a avut loc vineri, 17 iunie. Primul eveniment notabil planificat, discursul lui Vladimir Putin, nu a reușit să stârnească curiozitatea tuturor. Chiar în timp ce liderul rus își susținea pledoaria, unul dintre invitaţi a ațipit în sală.

Un invitat la Forumul din Sankt Petersburg a ațipit în timpul discursului lui Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs vineri, 17 iunie, la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg. Timp de o oră, acesta a abordat subiecte de maxim interes, dar se pare că nu toți cei din public au fost impresionați.

Într-o fotografie publicată pe o rețea socială se observă că un invitat stă cu ochii închişi, în timp ce liderul de la Kremlin își susține pledoaria, notează Sky News.

Vladimir Putin, despre zvonurile privind starea sa de sănătate

Președintele rus Vladimir Putin a părut să abordeze zvonurile cu privire la starea sa de sănătate în timp ce vorbea la Forumul Economic din Sankt Petersburg.

„Așa cum a spus odată Mark Twain: Zvonurile despre moartea mea au fost mult exagerate”, a spus liderul rus în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, conform celor de la The Guardian.

Liderul de la Kremlin a rostit un citat popular atribuit autorului american Samuel Langhorne Clemens, cunoscut sub pseudonimul Mark Twain, în care acesta răspundea la știrile din ziare despre moartea sa.

Zvonurile despre presupusa stare de sănătate a președintelui rus au circulat ani de zile, dar speculațiile s-au intensificat de când Rusia a invadat Ucraina.

Un organ de investigație rus a afirmat, de curând, că Vladimir Putin a fost vizitat de zeci de ori de medici oncologi. Alte afirmații despre starea sa de sănătate au fost făcute de un oligarh rus neidentificat, de un fost spion britanic și de oficiali ucraineni.

De asemenea, numeroase videoclipuri au circulat pe internet, care păreau să arate cum piciorul liderului rus se mișcă necontrolat și cum acesta pare inconfortabil în timp ce se agață de marginea unei mese. Cu toate acestea, mai mulți oficiali occidentali au pus la îndoială teoria potrivit căreia Vladimir Putin ar avea vreo afecțiune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...