Gadgetul mult aşteptat de români se va vinde la Lidl la un preţ excepţional. Se va da „ca pâinea caldă”

Ioana Bucur 01.01.2022, 17:38
Gadgetul mult aşteptat de români se va vinde la Lidl la un preţ excepţional. Se va da „ca pâinea caldă”

Un produs mai mult decât potrivit pentru primele zile ale noului an, după excesele alimentare făcute în perioada sărbătorilor de iarnă, urmează să apară pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara. Gadgetul va fi scos la vânzare cu un preț excepțional, ceea ce înseamnă că toți cei interesați vor fi nevoiți să se mobilizeze din timp și să își programeze o ieșire la cumpărături, pentru că sigur se va da „ca pâinea caldă”.

Un nou gadget la Lidl

Prima săptămână din 2022 va aduce în catalogul Lidl un produs inedit, ajutor de nădejde penru cei care și-au propus ca în noul an să slăbească sau vor să scape repede de kilogramele în plus acumulate în urma meselor copioase de Crăciun și Revelion.

Vorbim despre un cântar „inteligent” cu conexiune Bluetooth prin care va putea să transmită pe telefon o serie de informații despre sănătatea utilizatorului. „Analizatorul corporal” va putea stabili greutatea corporală, a grăsimii, a apei, procentul muscular, masei osoase și necesarul zilnic de calorii.

Toate informațiile se vor stoca pe aplicația creată special, compatibilă cu sistemele de operare mobile Android și iOS, în care pot fi salvate profiluri separate pentru mai mulți utilizatori.

Cântarul Health For You by Silvercrest va costa 95 de lei și va fi găsit în magazinele Lidl începând de joia, 6 ianuarie 2022.

Dispozitivul suportă o greutate maximă de 180 de kilograme și are o suprafață de cântărire realizată din sticlă securizată de șase milimetri. Cântarul funcționează cu baterii și se activează automat atunci când utilizatorul se urcă pe el. Produsul are dimensiunile 30 x 2,5 x 30 cm și va fi disponibil în două culori, alb și negru.

Gadgetul mult aşteptat de români se va vinde la Lidl la un preţ excepţional

Retailerul german va avea competiție serioasă

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Germania se extinde. Reprezentanții acestuia au transmis deja că magazinul cu cele mai mici prețuri, în care multe produse costă doar un euro, ar urma să se deschidă în țara noastră în acest an. Este vorba despre TEDi, un retailer german care a promis că va deschide primele magazine în România în primul trimestru din 2022. Orașele mari sunt cele vizate.

„Planificăm să lansăm afacerea noastră operațională în primul trimestru al anului 2022. Primele magazine vor fi deschise în orașe mai mari din întreaga țară. (…) Câte magazine vom deschide în final în România depinde de dezvoltarea economică a țării și, bineînțeles, de afacerea noastră în sine, căci urmărim mereu o strategie de expansiune adaptată pieței”, a transmis compania pentru profit.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...