Lidl dă lovitura cu aceste produse. Preţuri mai mici nu găseşti, va fi bătaie pe ele înainte de Revelion

Iancu Andreea 27.12.2021, 15:43
Lidl dă lovitura cu aceste produse. Preţuri mai mici nu găseşti, va fi bătaie pe ele înainte de Revelion

Retailerul german își surprinde clienții chiar și pe ultima sută de metri a acestui an. Lidl a pregătit pentru cumpărătorii care îi trec pragul în săptămâna aceasta mai multe produse la prețuri mici, acoperind o paletă largă de categorii. Astfel, cei care aleg să își facă ultimele cumpărături din an vor fi surprinși să găsească la Lidl diferite produse pentru toate nevoile și toate buzunarele. Multe dintre ele se află la prețuri greu de combătut. Iată ce ofertă se regăsește în ultimul catalog Lidl din 2021.

Ce produse se găsesc la prețuri mici în oferta Lidl de final de an

Ne-am obișnuit ca în fiecare săptămână să fim surprinși de retailerul german cu o serie de oferte imbatabile. Catalogul Lidl din ultimele zile ale lui 2021 dezvăluie noi promoții pentru clienții fideli ai lanțului de magazine. Printre acestea se regăsesc și unele cu prețuri extrem de mici, în comparație cu alte oferte. Iată ce îți poți cumpăra la final de 2021.

Pentru că pandemia a adus o atenție sporită pentru sănătate, Lidl a adăugat pe rafturi un produs tot mai folosit de români. Dispozitivul este un purificator de aer, marca Ledvance. Acesta are putere de 4,5 W și beneficiază de dimensiuni reduse, astfel că poate fi integrat cu ușurință în orice cameră din locuință. Produsul are o înălțime de doar 16 cm, iar încărcarea se face prin intermediul unui port USB.

Lidl, produse la prețuri mici, înainte de Revelion
Purificator de aer

Purificatorul de aer, la un preț special la Lidl

Dispozitivul din catalogul retailerului german elimină 99,9% din virusuri, inclusiv SARS-CoV2, precum și bacterii cu ajutorul radiațiilor UV-C. Aparatul beneficiază și de un filtru HEPA (H13) și are capacitatea de a curăța aerul în trei etape. Pentru început, o parte dintre particulele din aer sunt reținute în filtrul HEPA. Ulterior, acesta este dezinfectat de lumina UV-C emisă de LED-urile aparatului. În ultima etapă, aceleași LED-uri emit o lumină violet cu care dezinfectează aerul rămas. De reținut este faptul că radiația nu iese în afara dispozitivului.

Conform producătorului, acest aparat nu include și nici nu emite substanțe periculoase, fiind o alegere inspirată chiar și în preajma bebelușilor și a femeilor gravide. De asemenea, important de știut este că purificatorul de aer dispune de trei viteze: mică, medie și mare și se regăsește în oferta Lidl pentru prețul de 249 de lei.

Oferta Lidl pentru această săptămână

Dincolo de produsele alimentare deja cunoscute de pe rafturile magazinelor Lidl, retailerul propune mai multe articole la prețuri inspirate și atractive. Clienții pasionați de bricolaj și reamenajarea casei, magazinele Lidl au pregătit o ofertă de unelte și ustensile la prețuri mici. Începând de joi, 30 decembrie, retailerul german va avea pe rafturi o bormașină cu percuție, marca Parkside, la prețul de 299 lei. De asemenea, o nivelă laser, cu linii în cruce și stativ telescopic se comercializează pentru 149 lei.

Lidl, produse la prețuri mici, înainte de Revelion
Bormașină cu percuție

Cei care își doresc să redea locuinței un nou aer, Lidl propune o etajeră, marca Livarno, cu garanție de 3 ani de zile, pentru prețul de 199 lei. De asemenea, o variantă cu dimensiuni mai reduse va fi vândută la prețul de 129 de lei, începând din 27 decembrie, conform lidl.ro.

Dacă ai nevoie de mai mult timp pentru tine, poți să optezi pentru câteva accesorii de frumusețe, pe care Lidl le pregătește la prețuri atractive. Uscătorul de păr este nelipsit din dulapul de îngrijire al fiecărei doamne și domnișoare, iar cel de pe rafturile retailerului dispune și de funcție de ionizare, pentru a preveni electrizarea firelor de păr. Acesta se vinde la 79,99 lei. Pentru că Revelionul se apropie cu pași repezi, ondulatorul cu înveliș ceramic-cheratină este ideal pentru buclele perfecte de petrecere. Acesta oferă protecție șuvițelor tale și se vinde la 64,99 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...