Obiectul pe care toţi românii trebuie să îl aibă în casă de Revelion, vândut la preţ incredibil de Lidl. E de neratat!

Ioana Bucur 28.12.2021, 12:52
Obiectul pe care toţi românii trebuie să îl aibă în casă de Revelion, vândut la preţ incredibil de Lidl. E de neratat!

Al doilea an de pandemie a mutat petrecerile din noaptea dintre ani acasă. Pe lângă șampanie și masa plină cu preparate care mai de care mai gustoase, un alt detaliu ce nu poate lipsi este muzica. Ei bine, dacă vreți să duceți distracția la un alt nivel, soluția vine de pe rafturile unuia dintre magazinele preferate ale românilor. Obiectul ce nu ar trebui să lipsească din casă de Revelion este vândut de Lidl, la un preț accesibil.

Produs de neratat la Lidl

Cei care vor să le ofere musafirilor o experiență inedită la petrecerea de Revelion ar face bine să își programeze cât mai repede o vizită la cel mai apropiat magazin Lidl.

Catalogul Lidl pentru ultimele zile ale anului 2021 include un dispozitiv ce sigur va deveni centrul atenției la orice petrecere, oferind gazdelor și invitaților ore întregi de distracție. Celebrul lanț de supermarketuri scoate la vânzare un microfon karaoke cu bluetooth, difuzor și lumini de la Lenco, la prețul de 129 de lei.

Cu alte cuvinte, cu mai puțin de 150 de lei vă puteți transforma locuința într-o discotecă în toată regula.

Microfonul mai este dotat și cu un suport de telefon integrat și spațiu pentru cardul de memorie. Are autonomie de opt ore, efecte luminoase în ritmul muzicii, iar volumul difuzorului și cel al microfonului se pot regla separat.

Obiectul pe care toti romanii trebuie sa il aiba in casa de Revelion, vandut la pret incredibil de Lidl

Oferte pentru masa de Revelion

Microfonul nu este singurul motiv pentru care merită să faceți un drum la Lidl. În oferta din această săptămână sunt incluse produse fabuloase pentru masa de Revelion, la prețuri accesibile.

Gustările sunt asigurate: cutiile promoționale la snacks-uri și pui, chiar și cu trei sosuri incluse, la prețuri între 21,99 de lei și 33,99 lei, miniaperitivele la 11,99 și bruschetele cu diferite arome la prețul unic de 10,99 de lei.

Promoțiile de Revelion cuprind și secțiunea de băuturi alcoolice: lichiorul de banane are prețul unic de 21, 99 de lei,  Sambuca, la 25, 99 lei, cocktailul Hugo costă 10.99 lei, o sticlă de Tequila are prețul de 39,99 de lei, iar Vodka premium de la Superb este 34,99 lei, la 0,7 litri și volumul alcoolului de 40%. Oferta include și câteva cocktailuri: Pina Colada și Mojito la doar 19,99 lei și Bellini cocktail aromatizat la 15,99 lei.

Dacă vreți și specialități la masa de Revelion, puteți opta pentru creveții cu sos la 9,99 lei și aperitivele din pește la 8,99 lei. Totodată, cubulețele de cașcaval sunt la 9,99 lei și le găsiți în mai multe sortimente. Știuleții de porumb la borcan sunt la 4,99 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...