Gabriela Prisăcariu, apariție răvășitoare, după ce a anunțat că este însărcinată. Cum o răsfață Dani Oțil pe mama copilului său

Ana Anitoiu 15.04.2021, 21:57

Gabriela Prisăcariu a avut o apariție răvășitoare, după ce a anunțat că este însărcinată. Splendida blondă a dezvăluit cum o răsfață Dani Oțil. Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 are grijă ca partenera lui de viață să aibă parte de tot ce e mai bun.

Gabriela Prisăcariu, apariție răvășitoare, în primele luni de sarcină

Frumoasa Gabriela Prisăcariu, care a intrat în cea de-a cincea lună de sarcină, a avut o apariție fermecătoare pe internet. Acoperită doar cu o plapumă pufoasă, așezată pe un fel de hamac imens, aflat într-o cabană din Buzău, logodnica lui Dani Oțil s-a lăsat fotografiată în timp ce se relaxa și citea o carte. Mai exact, romanul ”Femeia de la fereastră” de A.J. Finn, după care a fost făcut un film cu același nume, regizat de Joe Wright. Acesta va fi lansat la mijlocul lunii mai.

Într-o altă fotografie, Gabriela Prisăcariu apare lângă un ceaun, amestecând în el cu o lingură de lemn. ”Am muncit toata dimineața la ceaunul asta cu fasole și mistreț”, a scris ea cu umor în descrierea imaginii în care este îmbrăcată cu o salopetă lungă ce îi ascunde burtica de gravidă. O altă poză o arată stând la soare și demonstrând din nou că hainele pentru femeile însărcinate nu trebuie să fie plictisitoare. De data aceasta, ea a pozat într-o salopetă roz ce i-a lăsat o parte din sutien la vedere. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea toate imaginile!

Gabriela Prisacariu, aparitie ravasitoare, dupa ce a anuntat ca este insarcinata. Cum o rasfata Dani Otil pe mama copilului sau
Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisăcariu: ”Trăim cele mai frumoase clipe”

Splendida logodnică a prezentatorului Dani Oțil a spus că ea și partenerul ei de viață trăiesc cele mai frumoase clipe și că își doreau foarte mult să devină părinți. Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că părinții lor s-au bucurat enorm de vestea că vor deveni bunici.

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în luna martie, potrivit click.ro.

Cum se simte Gabriela Prisăcariu de când este însărcinată. Ce mănâncă

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit atunci că se simte bine și că doar prima lună a fost puțin mai dificilă, pentru că a avut stări de greață. Logodnica lui Dani Oțil a dezvăluit și ce mănâncă, precizând că încă nu are pofte pentru care să îl trimită pe prezentatorul matinalului de la Antena 1 pe drumuri în timpul nopții.

”Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai spus ea.