Pe Dani Oțil îl ştie toată lumea, dar nimeni nu are habar cum arată fratele lui, Dorin

Ioana Bucur 10.04.2021, 20:01

Mulți își încep ziua cu el. De ani buni, numele lui este aproape inseparabil de cel al lui Răzvan Simion, prietenul și colegul său de la matinalul de la Antena 1. Pe Dani Oțil îl știe toată lumea, dar nimeni nu are habar cum arată fratele lui, Dorin! Simpaticul prezentator, care urmează să devină tătic pentru întâia oară, a făcut dezvăluiri neașteptate din copilăria sa.

Pe Dani Oțil îl ştie toată lumea, dar nimeni nu are habar cum arată fratele lui, Dorin

Este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Împreună cu colegul și prietenul său, Răzvan Simion, aduce zâmbetele în casa oamenilor, în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Antena 1. Până acum, Dani Oțil s-a ferit să vorbească despre familia sa, toate amintirile din copilărie pe care le împarte cu cei care îi urmăresc emisiunea avându-i ca personaje principale pe el și Simion. Se pare că apropierea momentului în care își va ține pentru întâia oară în brațe primul copil, îl duce cu gândul din ce în ce mai mult la cei „de acasă”. Puțini știu că vedeta are un frate cu patru ani mai mare, Dorin. Când erau puști, n-au avut o relație tocmai armonioasă, cum se întâmplă, de fapt, între frați, Dani mărturisind că mereu se întreabă „cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm”. Cu timpul, însă, lucrurile s-au schimbat.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. (…) După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a povestit Dani Oțil despre fratele său.

Pe Dani Oțil îl ştie toată lumea, dar nimeni nu are habar cum arată fratele lui, Dorin
Dorin, fratele lui Dani Oțil

„Recunosc, mi-a luat-o înainte!”

Dacă am fi scris materialul acum doi ani, am fi zis că cei doi frați nu ar putea fi mai diferiți. Asta pentru că, spre deosebire de Dani Oțil, fratele lui, Dorin, este „om la casa lui”, căsătorit și cu copil. Prezentatorul a explicat că a lipsit de la botezul nepoatei sale, „pentru că nu era pregătit mental”, alegând să participe la un concurs organizat în Sinaia, dar că așteaptă cu nerăbdare botezul următorului nepot.

„Nu am fost pregătit mental și o aștept pe a doua. Eu plâng în biserică. Am plâns la nuntă. Nu am putut să mă duc, pentru că am avut etapă la Sinaia”, a povestit Dani Oțil.

Chiar dacă este fratele mai mic, se pare că Dani a jucat un rol important în viața lui Dorin Oțil, pe care îl descrie ca fiind un om harnic și priceput la toate. Dani a povestit că s-a luptat din greu să îl convingă să plece din Reșița și să se mute la Timișoara.

„Dorin este opusul meu! Este harnic și priceput la toate. M-am chinuit mult să-l mut la Timișoara pentru că simțeam că se irosește în Reșita. Conducea un Oltcit și avea un slariu mediocru. Acum și-a luat casă din salariul lui, mașină și s-a însurat. Recunosc, mi-a luat-o înainte”, spunea Dani Oțil, pentru Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...