Dani Oțil, speriat de ce îl aşteaptă ca tată. A spus tuturor ce simte: „Nu mă voi descurca niciodată”

Iancu Andreea 06.04.2021, 12:27

Vestea că Dani Oțil va deveni tătic i-a luat prin surprindere pe mulți fani ai matinalului și inclusiv pe el și iubita sa, Gabriela Prisăcariu. Pentru că meseria de părinte nu este ceva ce poți învăța înainte de venirea copilului, Dani Oțil recunoaște că este speriat de ceea ce îl așteaptă ca tată. Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că există aspecte la care nu se va descurca niciodată.

Dani Oțil, speriat de viitorul său ca tată. Care sunt lucurile cu care crede că nu se va descurca

Anul acesta, Dani Oțil și Gabriela, logodnica sa, urmează să devină părinți. Anunțul a surprins pe toată lumea, dar chiar și pe celebrul cuplu. După o logodnă extrem de romantică, care a avut loc în urmă cu un an de zile, într-o locație exotică, cei doi au dus relația la următorul nivel. Astfel, ei au anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare, că vor avea un bebeluș, frumoasa Gabriela afișând deja burtica de graviduță. Totuși, Dani Oțil nu a scăpat de temerile care vin la pachet cu postura de părinte, astfel că prezentatorul se tot gândește cu teamă despre cum va fi ca tată.

Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o să avem un copil. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede, a scris Dani Oțil pe contul său de socializare.

Gândul ca urmează să devină tată îl macină pe celebrul prezentator, care încearcă să se vizualizeze în postura de tătic. Recent, într-o conversație alături de Ruxandra Luca, expertul în parenting de la Neatza, Dani Oțil a recunoscut că există două lucruri cu care nu se descurcă atunci când se vede ca părinte. Pentru că discuțiile celor doi au abordat tema alăptării și nu numai, Dani a mărturisit că nu este pregătit să se întrebuințeze de pompa pentru sân sau cu pompa denumită „Batista bebelușului”.

Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea, a comentat Dani Oțil în cadrul emisiunii.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

Ce spune viitoarea mămică despre perioada sarcinii

Familiile celor doi viitori părinți sunt extrem de entuziasmate de vestea venirii pe lume a nepotului sau nepoatei lor, Gabriela mărturisind că bunicii sunt foarte fericiți în urma anunțului. Totodată, frumoasa graviduță a vorbit despre perioada sarcinii și care sunt problemele cu care se confruntă deocamdată. Logodnica lui Dani Oțil este însărcinată în 4 luni și până acum a trecut cu bine peste prima perioadă a sarcinii. Fotomodelul a mărturisit că ar mânca constant mâncare gătită, însă încearcă să păstreze un echilibru, mai cu seamă că medicul i-a recomandată să nu mai facă sport.

Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare, a spus fotomodelul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...