Gabriela Oțil, imaginea zilei. Bluza transparentă a lăsat să se vadă tot

Anca Manolica 20.12.2022, 15:18

Soția lui Dani Oțil, apariție interzisă minorilor! Gabriela Oţil a atras toate privirile cu o postare recentă, care i-a dezvăluit cu mândrie bustul generos. Desigur, fotografia a stârnit o mulțime de reacții în mediul online, de la mesaje de admirație la critici cum că ar fi vulgară. Iată cum s-a pozat vedeta.

Gabriela Oțil, apariție incendiară

Partenera matinalului de la Antena 1 se află, din nou, în centrul controverselor de pe rețelele sociale. Superba blondină a publicat o fotografie interzisă minorilor, în care apare îmbrăcată cu o bluză transparentă, care îi evidențiază din plin bustul. Gabriela este, fără îndoială, una dintre cele mai atractive vedete din lumea showbiz-ului românesc, iar jobul său de fotomodel o recomandă pe deplin.

Frumoasei mămici nu îi este rușine niciodată să se pozeze provocator, fiind o fire destul de îndrăzneață. Sexy și încrezătoare, fotomodelul nu are niciun fel de inhibiții și se afișează în mediul online așa cum își dorește. Nu ține cont prea mult de comentariile răutăcioase pe care le atrage.

Gabriela Oțil
Gabriela Oțil

Fotografia cu care a făcut furori

Un material recent încărcat de Gabriela Oțil pe pagina sa de Instagram a strâns, în doar câteva ore, zeci de mii de vizualizări. Frumoasa soție a lui Dani Oțil a primit o mulțime în care a fost complimentată de cei care o urmăresc, după ce s-a afișat îmbrăcată foarte senzual. Tânăra a purtat o maletă neagră, mulată, ceva mai transparentă, care îi evidenția foarte bine bustul. Vezi poze în Galeria foto a articolului.

Videoclipul a încins rapid imaginația urmăritorilor săi din mediul online, care nu s-au putut abține să nu comenteze la postare.

„Vai! Ce-mi place rujul, dar ce culoare este? Că nu-mi dau seama prea bine, mă înțeapă ceva, cred că am o geană în ochi. Ești superbă din cap până-n picioare”/ „Well, m-am uitat de patru ori ca să observ și machiajul”/ „Femeia arată demențial, asta e și ideea”/ „Superbă!”/ „Cam friguț la Capitală” – sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea Gabrielei Oțil de pe Instagram.

Apariția provocatoare a fotomodelului i-a atras, desigur, și o serie de critici. O parte dintre internauți i-au reproșat vedetei că devine penibilă și trece într-o zonă de vulgaritate cu postările sale. Au existat persoane care au sărit în apărarea blondinei, susținând că unii încă gândesc ca pe vremea comunismului.

Citește și: Ce meserie are, de fapt, Gabriela Oțil. Soția prezentatorului de la Neatza a renunțat la ea pentru cariera de model

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...