Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu, de fapt. Cu câți centimetri este mai înaltă decât Dani Oțil

Anca Manolica 11.11.2022, 13:58

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul autohton. Având în vedere că tânăra este de profesie model, nu puțini au fost cei care s-au întrebat ce înălțime are și cu cât este mai înaltă decât matinalul de la Antena 1. Deslușim misterul în rândurile de mai jos.

Cu cât este mai înaltă Gabriela Prisăcariu decât Dani Oțil

Atunci când vine vorba de iubire, tot ce contează sunt sentimentele și înțelegerea cu partenerul de viață. Detaliile legate de vârstă, kilograme, înălțime sau altele care țin de aspectul fizic nu mai sunt atât de importante. Acesta este și cazul unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Diferențele de vârstă și de înălțime dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au mai contat atunci când cei doi au decis să pornească împreună pe același drum. Sunt căsătoriți de mai bine de un an de zile, iar Luca Tiago, fiul lor, a venit pe lume pentru a completa și împlini frumoasa familie.

Ce diferență este între cei doi

În ceea ce privește vârsta, între cei doi este o diferență de 12 ani. Gazda matinalului Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 are 42 de ani, iar Gabriela are 30. Cât despre înălțime, deși nu ar părea, există o diferență de numai cinci centimetri între cei doi. Astfel, fotomodelul are 1.80 m, iar prezentatorul TV are 1.75 m.

Gabriela și Dani
Gabriela și Dani

Cu toate acestea, frumosul cuplu a declarat în nenumărate rânduri că nu reprezintă deloc o problemă pentru ei diferența de înălțime.

Dani Oțil, despre o situație în care diferența de înălțime a fost o problemă

Dani Oțil a povestit un moment de la o nuntă la care a participat împreună cu soţia lui. Aceștia au aflat că mirele respectiv nu și-a lăsat mireasa să poarte tocuri în ziua cea mare, pentru că ar fi fost cu mult mai înaltă decât el. Modelul a intervenit într-o discuție și a spus că ea, la căsătoria cu Dani, a purtat rocuri de 10 centimetri și a fost mai înaltă decât el, însă acest lucru nu a fost deloc o problemă.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa mea era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui.

Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?” și omul zice „E nunta mea, lasă-mă în pace!””, a povestit prezentatorul TV, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum a fost prima întâlnire dintre Gabriela și Dani Oțil. Matinalul și-a dat în petic: „M-a curentat”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...