Gabriela Firea, umilită de Dana Budeanu fără să vrea. Detaliul șocant observat de fanii fostului primar

Ioana Bucur 25.01.2021, 18:08

Gabriela Firea, umilită de Dana Budeanu fără să vrea? Fostul primar al Capitalei a postat, în urmă cu puțin timp, câteva fotografii, însă fanii vigilenți ai politicianului au remarcat un lucru total neateptat. Care este detaliul ce ar fi putut s-o dea de gol.

A fost Gabriela Firea umilită de Dana Budeanu, fără să vrea? Detaliul observat de fanii fostului primar

Gabriela Firea a postat, dumincă seară, câteva fotografii în care apare într-o rochie spectaculoasă aleasă pentru momentul în care ea și soțul său, Florin Pandele, au fost nași de botez pentru doi bebeluși.

„Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre – Charlie Chaplin .

Așa că, să ne bucurăm de fiecare clipă! Dănuța, mulțumesc!”, a scris Gabriela Firea în descrierea fotografiilor publicate pe rețelele sociale.

Rochia din catifea aurie, cu aplicații strălucitoare, este una dintre creațiile semnate de Dana Budeanu și ar fi putut fi chiar un cadou de la aceasta. Doar că unii fani vigilenți ai criticului vestimentar au observat un detaliu neașteptat. În rochia purtată de Gabriela Firea a apărut și Dana Budeanu, într-un episod din 16 noiembrie 2020 al „Verdict”. Atunci, în locul pantofilor roșii aleși de Gabriela Firea, Budeanu a optat pentru o pereche de sandale albe, cu barete fine.

Gabriela Firea, umilită de Dana Budeanu? Ce au observat fanii
Gabriela Firea i-a mulțumit Danei Budeanu pentru rochia purtată la un botez

„Nu am vorbit, am fost pedepsită”

În septembrie 2020, Gabriela Firea a acceptat provocarea lansată de Dana Budeanu. Rezultatul a fost un interviu-eveniment, în cadrul rubricii „Verdict Politic”, în care politicianul a răspuns celor zece întrebări pregătite de crtiticul vestimentar.

„Te sustin și te-am susținut din secunda în care mi-am dat seama că, de fapt, ești singură împotriva tuturor. Noi am avut extrem de multe disensiuni în această campanie. Nu am fost de acord pe foarte multe abordări, eu am fost foarte independentă. Am făcut extrem de puține compromisuri, în sensul că am cedat la doar două rugăminți de-ale tale. De aceea, multe zile nu am vorbit, am fost pedepsită. Pentru că tu ai vrut o campanie pentru oameni, iar eu am vrut o campanie pentru adevăr” a spus Dana Budeanu, la începutul interviului cu Gabriela Firea.

În timpul campaniei pentru alegerile locale, Dana Budeanu a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai candidatului PSD. La începutul aceluiași interviu, a explicat că nu își regretă nicio clipă decizia, fiind în stare oricând să o ia de la capăt.

„Am sprijinit o femeie în această campanie. O femeie cât o sută de bărbați. Aș lua-o de la capăt oricând. Nu am greșit o secundă că am făcut această alegere singură și independentă ca de fiecare dată”, a explicat Dana Budeanu.

Gabriela Firea, umilită de Dana Budeanu? Ce au observat fanii
Dana Budeanu, în aceeași rochie

Gabriela Firea, probleme de sănătate. Fostul primar a dezvăluit că a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală

Gabriela Firea radiază în fotografiile postate pe rețelele sociale. Cu toate astea, fostul primar a dezvăluit recent că a ajuns, din nou, pe mâna medicilor, din cauza unor probleme de sănătate pe care nu a dorit să le explice. Le-a mulțumit cadrelor medicale care au îngrijt-o „în timpul intervenției chirugicale de azi” și a amintit cât de important este să punem sănătatea pe primul loc:

„Dragii mei, să aveți grijă de sănătate, fie că sunteți tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieții, tindem să uităm esențialul : fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci și nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viața mai frumoasă! Să fiți sănătoși!”, a transmis Gabriela Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...