Dana Budeanu, despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. “Tu eşti iubitul Biancăi Drăguşanu”

Ana Anitoiu, Anca Manolica 20.01.2021, 14:18

Dana Budeanu l-a făcut cu ou și cu oțet pe noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu, după ce a apărut o imagine cu cei doi într-un aeroport, unde el a comis două greșeli majore. Gabi Bădălău și frumoasa blondă au fost de curând într-o vacanță de vis în Maldive, de unde ea a publicat mai multe fotografii incendiare.

Dana Budeanu, despre noul iubit al Biancăi Drăgușanu

În primul rând, Dana Budeanu a ținut să clarifice un lucru. Gabi Bădălău este iubitul Biancăi Drăgușanu. Nu ea este iubita lui. Asta pentru că ea ”a muncit” și a ajuns la un anumit statut. În plus, creatoarea de modă este de părere că treaba lui acum este să ”stea geană” pe ea. Până la căsătoria despre care au apărut zvonuri pe care ulterior vedeta le-a confirmat, altceva este mult mai important.

”Important e că tu erai în șlapi în aeroport. Lasă căsătoria! Ce să te căsătorești, bă băiatule, unul care umblă în șlapi în aeroport? Ce v-am spus eu, mă, despre șlapi? Bă! Sunteți niște maidanezi ăștia în șlapi. Ce înseamnă mă să umbli în șlapi prin aeroport? În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă. Este oribil! Și acela de dinainte, Alex Bodi, și acela era tot în șlapi prin oraș. Nu există bărbat în șlapi. Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi pe stradă sunt niște melteni”, a spus creatoarea de modă.

Dana Budeanu, despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc. ”Tu esti iubitul Biancai Dragusanu”
Dana Budeanu

Dana Budeanu, despre cum arată Bianca Drăgușanu

Într-o ediție din ”Verdict” referitoare la noile cupluri din showbiz, Dana Budeanu și-a exprimat din nou părerea despre felul în care arată Bianca Drăgușanu. Mai exact, ca o păpușă perfectă, care cheltuie mulți bani pentru a se întreține.

”Bianca Drăgușanu este o păpușă. Eu am declarat tot timpul asta și ea este foarte asumată pe look-ul acesta și e foarte bine că e așa, pentru că, atenție, costă foarte mult să fii păpușă perfectă. Deci Bianca își întreține acest lifestyle al ei de a fi păpușa asta perfectă. Mai scriu ăștia că e de plastic. Și ce? Nu înseamnă nimic asta. Arată ca o păpușă scoasă din cutie? Da. Când te uiți la ea, nu îi vezi meșele pe care le poartă, când le poartă. Pe lângă asta, nu are nicio poză fără filtru. Și ce? Bianca nu e ipocrită”, a spus ea.

Dana Budeanu, despre o altă greșeală majoră făcută de Gabi Bădălău

Totodată, Dana Budeanu l-a criticat pe Gabi Bădălău, noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu, pentru tunsoarea cu care s-a afișat lângă ”păpușa perfectă”. Ea a sfătuit-o să-l bage într-o ședință pe noul ei iubit și să îl pună la punct.

”Dacă n-ai cap de ras în cap, nu te razi în cap. Când mai ai inițiative de astea, îl suni pe tata. Și îți spune: «Nu te razi, nebunule, îți dau două capace!». Nu te razi când tu ai ceafa aia. Zici că te-a luat mașina din greșeală. Tundea unul gazon și te-a luat și pe tine. (Bianca Drăgușanu, n.r.) Îl bagi în ședință pe viitorul soț și îi spui așa. Băi, fii atent aici, eu sunt păpușa perfectă, tu nu ai cum să fii un țărănbete care umblă în șlapi și ras în cap, cu ceafă de mistreț. Nu există așa ceva!”, a mai spus Dana Budeanu.