Gabriela Firea, atac dur asupra Guvernului. Acuză că s-a oprit apa caldă în București înainte de alegeri pentru ca bucureștenii să se întoarcă împotriva ei. Declarația acesteia este halucinantă

Mirabela Vasile 05.10.2020, 12:56
Gabriela Firea, atac dur asupra Guvernului. Acuză că s-a oprit apa caldă în București înainte de alegeri pentru ca bucureștenii să se întoarcă împotriva ei. Declarația acesteia este halucinantă

Gabriela Firea vine cu un atac dur asupra Guvernului. Primarul încă în funcție al Capitalei spune că în toată perioada de campanie apa caldă a fost oprită în București de către Guvern. Aceasta acuză că s-a recurs la acest gest pentru ca populația să fie ”ostilă” față de ea”. De asemenea, aceasta susține că “acum se găsesc bani”. Iar “premierul recunoaşte că problemele mari nu pot fi rezolvate”.

Gabriela Firea, atac dur asupra Guvernului. Cum au ”sabotat-o” liberalii la alegerile locale pentru Primăria Capitalei

Firea i-a urat succes lui Nicușor Dan în noul mandat. Aceasta spune că succesul unui primar înseamnă reușită și realizări pentru cetățeni.

“Eu îmi doresc să aibă un mandat de succes. Pentru că succesul unui primar înseamnă reuşită şi realizări pentru cetăţeni. Sub nicio formă nu sunt un om cinic, precum cei de la USR PLUS sau PNL. Care şi-au dorit răul bucureştenilor, doar ca să plec eu de la Primărie. Chiar aseară, premierul a recunoscut – gura păcătosului adevăr grăieşte – faptul că în Bucureşti nu se pot rezolva problemele mari. Problemele care au fost lăsate de izbelişte 30 de ani, decât printr-o colaborare strânsă între Primărie şi Guvern. (…) Mă bucur că domnul Orban îmi dă în sfârşit dreptate, adevărul iese uşor uşor la lumină”, a declarat Gabriela Firea la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Ce spune social-democrata despre planul liberalilor
Ce spune social-democrata despre planul liberalilor

”Guvernul a chinuit cetățenii din București”. Ce acuzații face Gabriela Firea la adresa Executivului

Social-democrata a mai declarat în context că “Guvernul a chinuit intenţionat cetăţenii pentru a fi scoasă din Primăria Capitalei”.

“Toată perioada de campanie şi precampanie s-a oprit intenţionat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura prin CET-uri, ca să fie ostilă faţă de mine populaţia, deşi agentul termic este produs de către CET-uri, care aparţin de Guvern. Şi da, gropile de gunoi sunt avizate de către Ministerul Mediului, deci de către Guvern, şi da, traficul nu poate fi rezolvat decât prin investiţii la centura ocolitoare a Capitalei. Iată că acum se găsesc şi bani. Pe noi nu ne-au lăsat să ne împrumutăm nici măcar de la bănci private. (…) Văd că acum totul se poate. Văd şi cetăţenii că de fapt au fost chinuiţi un an de zile de către Guvernul PNL pentru a fi scoasă eu din Primărie. Măcar dacă s-a întâmplat aşa, să curgă lapte şi miere în Bucureşti în perioada următoare, eu mi-aş dori, pentru că vreau să le fie bine bucureştenilor”, a adăugat Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe