Reacție incredibilă a Gabrielei Firea. Pe cine acuză acum că a oprit apa caldă, ca să iasă Nicușor Dan primar

Iancu Andreea 03.10.2020, 19:57
Reacție incredibilă a Gabrielei Firea. Pe cine acuză acum că a oprit apa caldă, ca să iasă Nicușor Dan primar
Gabriela Firea revine la gânduri pașnice, după furia și dezamăgirea care au marcat-o la finalul alegerilor locale 2020. Totuși, fostul primar al Bucureștiului nu renunță la dezvăluiri. Într-un mesaj de mulțumire pentru cetățenii care au votat-o, Firea a ținut să precizeze cine este adevăratul vinovat, care a oprit apa caldă în Capitală. Cu acest ajutor, spune ea, a ieșit Nicușor Dan primar.

Cine a oprit apa caldă în București. Acuzațiile Gabrielei Firea continuă

După ce a pierdut fotoliul de la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a izbucnit. Deși voturile românilor nu mai puteau fi modificate, fostul edil a încercat să se lupte cu ultimele arme pentru a-și păstra o imagine de profesionist. Totuși, în continuare, Gabriela Firea consideră că a fost sabotată.
Este cunoscut faptul că bucureștenii suferă din pricina problemelor la rețeaua de termoficare, trăind zile la rând fără apă caldă. Totuși, Gabriela Firea spune că nu ea este vinovată pentru problemele recente. Ba mai mult, ea acuză Guvernul de sprijin acordat contracandidatului său, prin opririle recente ale furnizării apei calde.
“Văd că acum se înghesuie toți miniștrii să garanteze sprijin : bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investiții la Centură și metrou… lapte și miere! Aproape un an de zile, de când este la guvernare, PNL a tăiat premeditat din banii cuveniți bucureștenilor! Ca să ne aducă în sapă de lemn! Și acum ies și spun că sunt datorii! Lucru asupra căruia am atras atenția zi de zi, spunând că acesta va fi efectul masacrării bugetului de către Guvern: creditul furnizor, viața pe datorie.
Nu au inventat ei apa caldă în materie de finanțe! Ei au oprit-o doar intenționat pe tot parcursul verii, ca să fie lumea furioasă pe mine. Elcen (Guvern) produce energia termică și o poate furniza prin CET-uri cu țârâita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, după ce au câștigat prin minciună, manipulare și fraudă…”
Gabriela Firea nu se oprește aici. Ce și-a propus să facă fostul edil al Bucureștiului
Gabriela Firea nu se oprește aici. Ce și-a propus să facă fostul edil al Bucureștiului

Planurile de viitor ale Gabrielei Firea

După o luptă crâncenă pentru șefia Capitalei, Gabriela Firea promite să își continue activitatea în slujba cetățenilor. În mesajul condimentat cu acuze și apropouri la adresa noului edil, Nicușor Dan, Firea anunță că se va alătura colegilor săi de partid, în Parlamentul României.
“Ce voi face în continuare? Voi încerca, după puterile mele, să apăr voturile cetățenilor, adică esența democrației. Știu că este o luptă inegală. Ei, cu toate instituțiile statului de partea lor, cu toate butoanele vizibile și invizibile. Eu, cu oamenii alături dar fără forță persuasivo-instituțională. Voi merge mai departe în justiție dar, la cum arată lucrurile… în fine, dacă tot au câștigat prin fraudă, măsluire, viciere, măcar să se apuce de treabă.
(…)Rămân lângă oameni, și lângă cei care m-au votat, și lângă cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul! Îmi voi continua lupta pentru binele orașului în Parlament, alături de colegii mei, unde NU voi chiuli și/sau dormi, așa cum a făcut deputatul de București ajuns primarul “apa caldă și pe țeava de rece”.”, explică Gabriela Firea pe Facebook.