Gabriela Firea continuă atacurile la adresa PNL. Acuzațiile fostului edil al Capitalei sunt șocante: “A fost cel mai trucat exit-poll de pe planetă”

Stan Filon 01.10.2020, 15:02
Gabriela Firea continuă atacurile la adresa PNL. Acuzațiile fostului edil al Capitalei sunt șocante: “A fost cel mai trucat exit-poll de pe planetă”

Primarul încă în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, a participat la o ședință la sediul central al PSD, de unde a făcut declarații scandaloase. Ea spune că primarii aleși în Capitală nu au „legitimitate”, pentru că ar fi fost aleși prin fraudă și mai spune că PNL a avut un ”plan diabolic”.

Gabriela Firea, primită la sediul PSD, spune că PNL a avut un plan diabolic

”Eu cred că a fost un plan foarte bine pus la punct. Cu câteva zile înainte de alegeri conducerea PNL era resemnată că pierde, după care au făcut acest plan. De aceea stau ei foarte calmi pentru că au avut un plan, dar acesta este un plan diabolic. Nu există niciun fel de legitimitate pentru că au fost aleși prin fraudă”, spune Gabriela Firea.

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei spune că și exit-pollul de duminică, care o dădea la o diferență de peste 7% de Nicușor Dan, ar fi fost trucat.

Gabriela Firea, primita la sediul PSD, spune ca PNL a avut un plan diabolic
Gabriela Firea, primita la sediul PSD, spune ca PNL a avut un plan diabolic

”A fost cel mai trucat exit-poll de pe planetă”

”Așa se explică și diferența enormă între mine și Nicușor Dan la exit-pollul de duminică. Exit-pollul a pregătit frauda. A fost cel mai trucat exit-poll de pe planetă. (…) Am auzit că domul prim-ministru este foarte liniștit și calm, deși nu ar fi trebuit să fie, spunând că diferența dintre mine și domnul Dan e considerabilă”, susține Gabriela Firea.

Liderii PSD s-au întâlnit joi dimineață la sediul partidului din Kiseleff pentru a discuta despre scandalul alegerilor de la Sectorul 1 și pentru a pune la cale planul de atac. La ședință participă și liderii PSD din București.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va discuta cu avocații partidului înainte de a lua o decizie privind o eventuală solicitare de anulare a alegerilor din București. Marcel Ciolacu amenință cu o plângere la Parchet, după ce PSD a publicat imagini cu presupuse fraude electorale. Ciolacu și Firea au cerut, miercuri seara, anularea și repetarea alegerilor în București.

”Fake news”

O filmare cu mai multe persoane care se află în camera plină cu voturi a fost publicată de Antena 3, iar social-democrații spun că aceia sunt membri USR-PLUS, care fură voturi. Clotilde Armand spune că de față era chiar și președintele Biroului Electoral, procurorul Sprâncu Nicolae.

”Fake news! Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărare. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES S1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați. PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES S1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu” a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe