Gabi Tamaș, o nouă declarație savuroasă: „Am tăiat și noi un porc, am mâncat mâncat mai gras și am venit să transpirăm puțin”

Andrei Cezar 29.12.2021, 13:43
Gabi Tamaș, o nouă declarație savuroasă: „Am tăiat și noi un porc, am mâncat mâncat mai gras și am venit să transpirăm puțin”

Gabi Tamaș surprinde cu o nouă declarație savuroasă. După ce a terminat cu „șprițul” de Sărbători, fundașul celor de la FC Voluntari a mers să facă mișcare pentru a da jos kilogramele în plus acumulate în această perioadă. Ajuns la 38 de ani, Tamaș anunță că ilfovenii au ca obiectiv să prindă un loc în play-off.

Gabi Tamaș a terminat cu „șprițul” și cu porcul de sărbători și a ieșit la mișcare

FC Voluntari a încheiat anul cum nu se putea mai bine. Ilfovenii sunt pe locul 3 în Liga 1 și speră la un loc în play-off. Înainte de intrarea în noul an, Gabi Tamaș și-a pus o dorință: vrea să își încheie cariera de fobalist cu „capul sus”.

După sărbători, vă daţi seama! Am tăiat şi noi un porc, am mâncat mai gras şi am venit să transpirăm puţin, să ne mişcăm. Mă simt bine, s-a terminat anul extraordinar pentru Voluntari. Sper ca şi sezonul să-l terminăm la fel.

Eu i-am spus cuiva că ne vom bate la play-off şi uite că ne batem la play-off. Eu nu am semnat nicio hârtie de preşedinte. A fost ceva de genul dacă m-aş lăsa de fotbal să rămân în club şi să mi se dea o funcţie ca preşedinte. Şi am lăsat lucrurile să meargă, să decurgă aşa, după aia m-am hotărât să vă spun şi vouă că nu voi fi niciun preşedinte.

Eu vreau să-mi termin cariera de fotbalist cu fruntea sus, să nu dezamăgesc pe nimeni, după care voi vedea ce voi face. N-am luat nicio decizie”, a spus Tamaş, citat de digisport.ro.

Reacție fabuloasă a lui Tamaș după ce FC Voluntari a încheiat anul pe podiumul Ligii 1

După ultima partidă a ilfovenilor în 2021, câștigată în fața celor de la UTA Arad, scor 2-1, Gabi Tamaș s-a arătat extrem de bucuros că au terminat anul pe podium. El a oferit o reacție fabuloasă spunând că nu-i rămâne de făcut decât să meargă „frumos la un șpriț”.

Probleme cu banii sunt peste tot, noi încet-încet le-am cam rezovlat pe toate. Sper să se rezolve cu salariile la toți angajații. Se fac eforturi foarte mari. Avem încredere și uite unde suntem. Acum putem spera la mai mult. Eu zic că suntem o echipă dificilă să joci contra ei. Dacă vom prinde play-off-ul vom avea un cuvânt de spus. Sărbători fericite, multă sănătate, am plecat frumos la un șpriț!„, a spus Gabi Tamaș.

Urmăriți Impact.ro și pe