Gestul pe care l-au făcut Ioniță și Viorica din Clejani după ce copiii lor au avut probleme cu legea. Ce au de gând să facă toată vara (exclusiv)

Ana Ionescu 16.06.2021, 20:20
Gestul pe care l-au făcut Ioniță și Viorica din Clejani după ce copiii lor au avut probleme cu legea. Ce au de gând să facă toată vara (exclusiv)

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o decizie radicală după ce pandemia de coronavirus i-a ținut departe de scenă și le-a făcut pagube mari în buzunar.

Ce au de gând să facă Clejanii în această vară

Soții Clejani au trecut prin momente grele în ultimii ani. Au fost implicați recent într-un scandal monstru după ce fiul lor Fulgy a fost prins drogat la volan, iar banii au fost tocați de copiii lor cu probleme. În plus, finanțele Clejanilor au fost grav afectate de pandemie. Ajunși la fundul sacului, Viorica și Ioniță vor fi nevoiți să muncească toată vara pentru a strânge din nou bani.

”Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță, pentru playtech.ro.

În plus, pentru a fi siguri că recuperează cât mai repede banii pierduți, Clejanii și-au mărit și tarifele. Astfel, pentru a cânta la o nuntă, ei cer intre 5.000-5.500 de euro.

Gestul pe care l-au facut Ionita și Viorica din Clejani dupa ce copiii lor au avut probleme cu legea. Ce au de gand sa faca toata vara2
Gestul pe care l-au facut Ionita și Viorica din Clejani dupa ce copiii lor au avut probleme cu legea. Ce au de gand sa faca toata vara

Ioniță refuză să mai vorbească despre fiul său, Fulgy

Ioniță de la Clejani este foarte supărat după derapajul pe care l-a avut fiul său în ultimele săptămâni. El refuză să mai vorbească despre băiatul lui și problemele pe care le are acesta cu legea.

Dorim să ne lăsăți puțin în pace, ca să ne rezolvăm problemele în liniște. Vreau să vorbim despre activitatea mea profesională nu despre bazaconiile lui Fulgy și ale Margăi. Fulgy este bine acum”, a mai spus artistul.

Ioniță și Viorica de la Clejani își apără copiii, chiar dacă aceștia le-au dat mari bătăi de cap și au avut probleme cu consumul de substanțe interzise.

“Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la poarta mea. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu că să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei”.

Urmăriți Impact.ro și pe