Margherita de la Clejani, schimbată total de operaţiile estetice. Aşa arată când s-a lansat în muzică

Face ea ce face și mereu ajunge în centrul atenției. Margherita din Clejani a ajuns de nerecunoscut. Focoasa brunetă nu mai seamănă deloc cu cine era atunci când a debutat în lumea muzicală. Câte operații estetice și-a făcut fiica Clejanilor și cât de mare este transformarea ei.

Margherita de la Clejani, schimbată total de operaţiile estetice

Margherita de la Clejani nu mai are nevoie de nicio descriere. Bruneta este, fără doar și poate, una dintre cele mai extravagante și populare artiste din showbizul românesc. Aparițiile ei controversate dar și pasiunea pentru operațiile estetice au adus-o în centrul atenției mass-media, de-a lungul ultimilor ani. Nu a mai rămas nimic din adolescenta aceea blondină care s-a lansat în lumea muzicii. Astăzi, fiica Vioricăi de la Clejani este o persoană complet diferită.

De-a lungul anilor, Margherita s-a maturizat și s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, care i-au transformat complet fizionomia. Când privești imaginile de acum câțiva ani și pe cele din prezent, parcă nu îți vine să crezi că este vorba despre aceeași persoană. Sora lui Fulgy și-a mărit buzele cu acid hialuronic, s-a făcut blondă și și-a pus implanturi mamare, fiind deținătoarea unui bust proeminent.

„Eu nu am nicio problemă nici cu Andrei Duban, nici cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva waw faptul că-ţi pui acid în buze.”, a declarat Margherita de la Clejani, pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Cum arata Margherita inainte de operatiile estetice
Cum arata Margherita inainte de operatiile estetice

Cum a criticat-o Ioniță de la Clejani pe Margherita când și-a pus silicoane

Chiar dacă a fost implicată în diverse scandaluri de-a lungul anilor, artista nu a ascultat de gura lumii. Cu toate astea, Margherita a fost aspru criticată de tatăl ei la vârsta de 18 ani, atunci când a decis să își pună silicoane. Ioniță de la Clejani nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa fiicei sale.

Celebrul lăutar a fost unul dintre cei mai aspri critici ai surorii lui Fulgy, pe care o sfătuia mai degrabă să citească 20 de cărți decât să își facă o asemenea operație estetică.

„În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier. Silicoanele sunt pe primul plan…Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, spunea Ioniță de la Clejani despre fiica lui Margherita, acum câțiva ani.