Fratele Ilenei Ciuculete, reacție neașteptată despre moartea lui Cornel Galeș. Cum a primit acesta vestea tragică

Fratele Ilenei Ciuculete, reacție neașteptată despre moartea lui Cornel Galeș

Vestea că Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete nu mai este printre noi, l-a întristat și pe fratele regretatei artiste, care a avut o reacție neașteptată atunci când a primit vestea. Cornel Galeș și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care s-a produs în Spania pe data de 1 decembrie.

Fratele Ilenei Ciuculete, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș: ”Fiecare cum își așterne așa moare”

Între Aurel, fratele Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș au fost de-a lungul timpului mai multe scandaluri care s-au iscat pe averea rămasă după moartea îndrăgitei artiste. Însă, în ultima perioadaă cei doi rupseseră orice legătură. Cu toate acestea, Aurel a reacționat imediat când a aflat vestea că Cornel Galeș nu mai este printre noi. Iată ce a declarat fratele Ilenei Ciuculete, despre moartea lui Cornel Galeș.

Fratele Ilenei Ciuculete, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș

Fratele Ilenei Ciuculete, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș

”Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu, el le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar, a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat, s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, a declarat fratele Ilenei Ciuculete despre moartea lui Cornel Galeș în exclusivitate pentru WoWbiz.ro.

Cornel Galeș a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care a murit brusc în 2017 în urma unei ciroze hepatice. În perioada în care a fost cu artista, Galeș a fost și impresarul ei, ocupându-se de managementul carierei sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI