15 mesaje și felicitări de Sfântul Andrei pe care să le trimiți familiei și prietenilor

Daria Petrescu 29.11.2019, 21:45
15 mesaje și felicitări de Sfântul Andrei pe care să le trimiți familiei și prietenilor

Sfântul Andrei se sărbătoreşte în fiecare an pe 30 noiembrie. Sărbătoarea este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători românești.

Mesaje și felicitări de Sfântul Andrei

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui.

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Sfântul Andrei este una dintre cele mai importante sărbători
Sfântul Andrei este una dintre cele mai importante sărbători

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

 

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viată şi îți urez un sincer La Mulți Ani!

Sfântul Andrei, un prilej bun de a le ura celor dragi, la mulţi ani!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume şi fie ca Sfântul Andrei pe care li reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

La Mulți Ani Andrei şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase în viitor!
Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai noroc şi bucurie.

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale sa răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

La Mulți Ani Andrei şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

La mulți ani si mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii!

La mulți ani! şi Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!