Ce a apărut pe pagina de facebook a lui Cornel Galeș, înainte să-și piardă viața în accidentul rutier: “Parcă postarile astea au dat de înţeles că se va întâmpla ceva rău!”

Ce a apărut pe pagina de facebook a lui Cornel Galeș, înainte să-și piardă viața în accidentul rutier

Cornel Galeș, fostul soţ al regretatei cântăreţei Ileana Ciuculete și-a pierdut viața în data de 1 decembrie, în urma unui accident rutier în Spania. Însă, ultimele postările bărbatului de contul său personal de Facebook i-au făcut pe internauți să exclame că acesta parcă ar fi știut că se va întâmpla ceva rău.

Ce a postat Cornel Galeș, pe Facebook înainte să-și piardă viața

Ultimele fotografii cu fostul soț al Ilenei Ciuculete îl surprind pe acesta cu paharul în mână, petrecând alături de prieteni, într-o atmosferă relaxantă și plină de voie-bună la un restaurant. Însă, fanii au observat că ultima postare a lui Cornel înainte de accident a fost piesa celor de la Talisman intitulata ”Atât de singur”, ceea ce i-a făcut să exclame că postarea dă de înteles că urma să se întâmple ceva rău.

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înţeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieţii lui” sau „Cu aceasta postare ţi s-a făcut un semn atât de singur ,şi ai plecat după iubirea vieţii tale Ileana odihna veşnică”, au comentat internauții la ultima postare făcută de Corenl Galeș.

Ultima fotografie postată de Cornel Galeș pe pagina sa de Facebook

Ultima fotografie postată de Cornel Galeș pe pagina sa de Facebook

Moartea lui Cornel Galeș i-a întristat pe toți apropriații săi, dar și pe cei care l-au cunoscut, așa că foarte mulți i-au lăsat mesaje emoționante de rămas bun, iată mai jos alte mesaje de rămas-bun.

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreuna !! Odihneşte în pace, alături de zâna ta!”, a postat pe Facebook prietenul lui Galeş, în compania căruia s-a aflat duminică seara, înainte de accident.

Sunt şocat şi îndurerat de această veste şi îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da. Cornel se afla în maşină cu Sorin, prietenul lui din Valencia şi mergeau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult şi pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliţie”, a declarat Silviu Lepădat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI