Simona Halep, declarații de ultimă oră după zvonurile legate de căsătorie! Anunțul oficial

Diana Radu 25.11.2019, 12:23
Simona Halep, declarații de ultimă oră după zvonurile legate de căsătorie! Anunțul oficial

Simona Halep a ținut să lămurească situația privind starea sa civilă după ce tot mai multe zvonuri apărute în spațiul public spuneau că tenismena s-ar fi măritat în secret cu Toni Iuruc. Iată ce a spus campioana despre căsătorie.

Simona Halep s-a căsătorit în secret?

Halep a ales să se relaxeze după terminarea campionatelor alături de viitorul său soț. Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță, ceea ce a dat naștere mai multor zvonuri potrivit cărora s-ar fi căsătorit în secret. Însă, Halep a reacționat pe pagina sa de Facebook pentru a lămuri situația.

Ce spune Simona Halep despre căsătoria cu Toni Iuruc
Ce spune Simona Halep despre căsătoria cu Toni Iuruc

„Contrar știrilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții. Apreciez că duc o viață care mă aduce în atenția publicului, însă zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false. Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă! Vă mulțumesc pentru suport, Simo”,  a fost mesajul postat de Simona Halep pe pagina personală de Facebook.

Câți copii își dorește Simona Halep: ”Vreau o familie numeroasă”

Simona Halep a mărturisit că după ce se va retrage din lumea tenisului își dorește să aibă o familie numeroasă. Sportiva a anunțat deja că în anul ce vine își va oficializa relația pe care o are cu omul de afaceri, Toni Iuruc. Mulți spun că acesta va fi evenimentului anului 2020.

Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum.  Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani.

În aceste condiții, Simo și Toni vor deveni părinți abia când sportiva se va retrage pentru a se dedica familiei. Iuruc a fost de acord să o sprijine la maximum pentru ca Halep să fie aptă să mai câștige, așa cum își dorește, turnee importante”, a declarat un apropiat al familiei Halep, potrivit wowbiz.

Însă, Simona Halep nu ascunde acest aspect, chiar ea a declarat la un momentat dat că după ce se va retrage din tenis își dorește să devină mamă de trei ori. ”În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul”, a declarat sportiva din Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe