FOTO! Unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu, după ce a fost dat afară din apartamentul din Cosmopolis. De nerecunoscut!

Iancu Andreea / 08.05.2020, 13:59
FOTO! Unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu, după ce a fost dat afară din apartamentul din Cosmopolis. De nerecunoscut!

Avea o avere uriașă, de 70 de milioane de euro și era proprietarul unei vile impresionante la Izvorani. Să nu mai vorbim despre mașinile luxoase și partenerele mult mai tinere cu care își petrecea timpul. Fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, pare să fi ajuns la “fundul sacului”. Omul de afaceri trece prin clipe grele.

Dacă în urmă cu 14 ani Irinel era pe culimile gloriei, având conturile pline și o viață de lux, astăzi domnul Columbeanu nu prea mai are motive de laudă. Conform click.ro, vila din Izvorani este pusă sub sechestru de bancă. Mai mult, criza l-a atins pe Irinel, forțându-l să vândă mai multe proprietăți pe care le avea drept garanție pentru un împrumut. Afaceristul luase un credit de 5.1 milioane de euro pentru a dezvolta propria invenție. Irinel Columbeanu inventase columbeanit-ul, un material de construcție. Afacerea însă nu a funcționat, iar astfel acesta a pierdut 56 de terenuri în Ciolpani.

Sursă foto - Cancan.ro
Sursă foto – Cancan.ro

Irinel Columbeanu a ajuns să stea în chirie

Fostul milionar a locuit o perioadă într-un apartament din cartierul Cosmopolis. Datoriile foarte mari l-au făcut, însă, să se mute cu chirie într-un apartament din zona Colentina. Conform publicației, fostul afacerist avea datorii la întreținere de 1800 lei, iar chiria nu o mai achitase de două luni. Fără utilități și cu sume mari neplătite, Irinel a fost evacuat din cartierul rezidențial.

Acesta a fost surprins de fotoreporterii Click în apropierea noii reședințe. Domnul Columbeanu părea abătut și departe de imaginea omului de afaceri de altădată.

Sursă foto - Click.ro
Sursă foto – Click.ro

Adio, Rolls Royce și Bentley

Fostul soț al Monicăi Gabor nu se mai poate lăuda cu bolizii pe care îi are în garaj. Irinel Columbeanu conduce astăzi o mașină comună, chiar cumpărată la mâna a doua. Bărbatul a fost surprins la volanul unui Opel Astra, gri cenușiu, ce valorează aproximativ 5000 euro. Conform surselor din anturajul acestuia, Irinel ar fi apelat la fosta sa soție, Monica, pentru ajutor. Aceasta a refuzat însă, fiind preocupată de tatăl său care locuiește în Bacău și care are unele probleme de sănătate.

Mașina condusă de Irinel Columbeanu Sursă foto - Click.ro
Mașina condusă de Irinel Columbeanu
Sursă foto – Click.ro

Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI