Ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea lui Irinel Columbeanu. A renunțat la vila din Izvorani și s-a mutat cu chirie

Redacția IMPACT 09.03.2020, 16:31
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea lui Irinel Columbeanu. A renunțat la vila din Izvorani și s-a mutat cu chirie

Irinel Columbeanu se lăuda acum șapte ani cu avere estimată la 70 de milioane de euro. Însă, potrivit unor surse din preajma acestuia, Irinel ar fi falit, drept pentru care a renunțat la mașinile de lux și chiar la vila de la Izvorani și s-a mutat cu chirie. Ce s-a întâmplat cu averea acestuia și unde locuiește acum?

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea lui Irinel Columbeanu?

Afaceristul era posesorul unei averi ce se ridica la suma de 60 de milioane de euro în 2006. În 2007, Irinel deținea o avere de 150 de milioane de euro, iar în 2008 avea 40 de milioane de euro. Din 2007, averea acestuia a început să scadă până la 7 milioane de euro.

Printre bunurile cu care se afișa în perioada când se număra printre miliardarii României se afla cel mai nou model de Rolls Ryce Phantonm EWB, pe care-l personalizase cu becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice și cu un geam mobil care separa pasagerii de șofer. Autovehiculul valora nu mai puțin de 600.000 de euro. Un alt bolid de lux cu care se plimba Columbeanu erau un Bentley de 220.000 de euro.

irinel columbeanu, stil de viata, vila, chirie, monica
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea lui Irinel Columbeanu?. Sursă foto: Click

De asemenea, Irinel Columbeanu mai deținea și mai multe imobile în Capitală, precum și câteva terenuri la Ciolpani și bineînțeles, celebrul palat de la Izvorani. Acum însă, potrivit unor surse citate de Click , controversatul om de afaceri care a învârtit pe degete cele mai frumoase femei, ar fi ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere. Mai mult, acesta ar conduce acum un Opel la mâna a doua.

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit o persoană care locuiește în același cartier, pentru sursa citată.

Potrivit acelorași surse, Irinel Columbeanu i-ar fi cedat custodia Irinei, mamei sale, deoarece nu mai avea bani să o întrețină. Astfel, fetița locuiește acum în America cu Monica Columbeanu și cu Mr. Pink.

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleași surse, pentru publicația numită.

Urmăriți Impact.ro și pe